Smoked Bellyachin Bacon Recipe

Uzený Bellyachin Bacon Recept



Tento uzený recept na slaninu s břichem je pro slaninu sníženou sůl a slaninou vylučující med. Skutečná slanina vylučená medem není prostě k dispozici ve vašem obchodě s potravinami a pokud byste chtěli mít autentickou slaninu vylučující medovou slaninu, budete muset tuto slaninu sami vyrobit. Věřte mi, je to nejlepší a jakmile to zkusíte, ukončíte nákup slaniny v supermarketu. Pokud žijete ve městě, pravděpodobně si budete muset objednat čerstvé (ne vyléčené) strany z místního řezníka v supermarketu. Tento recept můžete použít jako základnu pro každých 5 liber. Místo použití javorového sirupu a hnědého cukru použijte 1/2 šálku medu. Můžete také používat lámací sůl, protože to funguje dobře v léčení a snadněji se rozpouští. Starší slanina bude vařit a hořet téměř dvakrát tak rychle jako čerstvá slanina. Pro dokonale svěží, rovnoměrně vařenou slaninu bez potíží, udělejte to, co profesionální kuchaři dělají ... Pečte to! Předehřejte troubu na 400 ° F, rozložte plátky do předehřáté černé pánve nebo lipped pečicí list a pečte ji, dokud nebude tuk za pět nebo šest minut vykreslit. Křehy slaniny se vaří konzistentněji v troubě a když je hotová část slaniny, vše se děje - bez syrových nebo spálených míst.

Ingredients

1 celý čtverečkovaný vepřový bůček (čerstvý)

1 lb nejodidované soli

1 ½ pinty medu

2 Oz (8 úrovní lžičky) Instacure #1

Preparation

Nakrájejte (čerstvou) stranu na pohodlné čtvercové plátky, které se vejdou dovnitř vašeho udírny na slaninové ramínky.

Použijte metr, abyste eliminovali dohady. Při práci na břišních plátcích udržujte CHLADNÉ.

Dále smícháme ingredience na kúru a nálev z obou stran dobře vetřeme do tuku a dužiny.

Nezapomeňte použít pouze granulovanou, ne-jodizovanou (košer) sůl, kdykoli nakládáte maso. K zabalení desky použijte silný mrazicí papír s plastovou vložkou nebo ji vložte do těžkého plastového sáčku na potraviny.

Umístěte slaninu do chladiče nebo samostatné lednice při 38° F. (3°C) po dobu šesti dnů.

Vyjměte slaninu a velmi dobře ji omyjte teplou vodou. Osušte a poté zavěste, aby schlo alespoň čtyřicet pět minut.

Slanina musí být suchá na dotek, než začne kouřit. Předehřejte si udírnu na 140 °F (60 °C) a uďte desku pomocí bílého ořechu, dokud vnitřní teplota masa nedosáhne 130 °F (54 °C)

Bude to trvat hodiny, takže buďte trpěliví. Snižte teplotu udírny na 120 °F (49 °C) a pokračujte v uzení slaniny, dokud nezískáte požadovanou zlatavou barvu.

Pokud se rozhodnete odstranit kůru, počkejte, až se slanina uvaří a bude právě z trouby. Použijte nůž s delší čepelí a umístěte jej pod podkožní tuk nad libové maso. Zjistíte, že úkol bude mnohem snazší, dokud tuk zůstane horký.

Nakonec desku zavěste do chladiče při teplotě 38 °F (3 °C) po dobu osmi hodin, než ji nakrájíte tlustou jako váš klobouk!

Toto je nejlepší slanina, kterou jste pravděpodobně kdekoli ochutnali za celý svůj život! Dávejte pozor, aby vám jazyk neplácal denní světlo ze rtů! Jeho příprava je tak jednoduchá, že si ho můžete vařit k snídani každý den, pokud vám nevadí mít více cholesterolu než lékařská příručka kardiochirurga!

Černá železná pánev je ideální pro smažení slaniny, i když se slanina může mrknutím oka spálit uvnitř jakéhokoli nádobí. Pokud máte raději křupavou slaninu, použijte střední teplotu, tenčí plátky a slijte tuk, který se hromadí v pánvi.

Mnoho lidí odsaje slaninu na papírové ubrousky a vytavený tuk si vyhradí pro vysoce ceněný kuchyňský olej plný chuti. Poraďte se se svým kardiologem a poté jej přelijte přes jemné sítko do skleněné nádoby. Zakryjte a uložte do chladničky nebo mrazničky pro budoucí použití.