Smoked Back Bacon and Brine Recipe

Uzený Zpět slanina a recept na solanku



K přípravě tohoto uzeného receptu na slaninu a solanky můžete použít celou bedra. Ať už váží celá bedra. Při použití solanky by mělo vážit 50% stejně jako vyléčení masa.

Jeden galon vody váží 8 lb, takže solanka vyléčí až 16 lb masa.

Ingredients

1 galon destilované vody

2½ Čajová kúra #1

1 šálek hrubé kosher soli Morton

4 bobkové listy rozdrcené

1 hrnek tmavě hnědého cukru

1 tableta granulovaného česneku

1 Zaoblené ouško celé nové koření

1 Zakulacené ouško celé bobule jalovce

1 kulaté ouško celého černého pepře

3 Tab cajun koření

¼ Šálek čistého medu

¼ Pohár Jack Daniels

Preparation

Vyhoďte všechno koření kromě léku a medu do 3litrové pánve a přidejte 2 litry výše uvedené vody.

Přiveďte k varu, stáhněte plamen a vařte 20 minut. To opravdu zvýrazní chutě.

Nechte vychladnout, poté nalijte do nálevu a přidejte zbytek vody.

Dobře promíchejte a dejte do lednice, dokud solný roztok nebude mít 40 stupňůºF.

Přidejte lék a med.

Nyní si nasaďte zádové popruhy a přidržte je talířem.

Nechte vytvrdit 1 týden.

Dobře opláchněte, položte na mřížku přes okrajovou pánev a dejte odkryté přes noc do lednice.

Když je připraveno k uzení, nechte maso ohřát na pokojovou teplotu a zahřejte udírnu na 225 °CºF.

Kouřte 3 hodiny a odstraňte, když IT dosáhne 145ºF.

Nechte vychladnout při pokojové teplotě, zabalte do igelitu a dejte na 48 hodin do lednice, aby se chutě propojily.

Nakrájejte a užívejte si.