smoked pork tenderloin with salad

Uzený Sage vepřová svíčková Recept



Kombinace čerstvých a sušených bylin je nejlepší koření pro tento uzený recept na vepřové svíčkové. Můžete použít whisky dubové dřevo, ale naše prémiové mudrce biskettety budou perfektním zápasem.

Ingredients

1 vepřová panenka

Na marinádu:

½ šálku vody

½ šálku jablečného octa

¼ šálku javorového sirupu

1 lžíce košer soli

1 ČL černého pepře

2 stroužky česneku, mleté

2 PL sušené šalvěje

1 ČL sušeného rozmarýnu

1 ČL sušené petrželky

1 ČL sušené bazalky

Bisquettes s příchutí Bradley – Premium Sage nebo Whisky Oak

Preparation

Suroviny na marinádu smícháme dohromady.

Panenku ponořte do marinády a marinujte přes noc.

Předehřejte udírnu na 225 °F.

Vyjměte panenku z marinády a 2,5 – 3 hodiny uďte, dokud nedosáhne vnitřní teploty 150 °F. Před krájením a podáváním nechte panenku 30 minut odpočinout.

Recept od: Lena Clayton

Šalvěj
Dřevo

Šalvějové biskety pro kuřáky Bradley

Vůně s tóny citronu, máty a dřevitých tónů. Jehněčí, vepřové, drůbež a uzeniny jsou zvýrazněny příchutí šalvěje a javorových bisket.

Shop Now