Uzený Sage vepřová svíčková Recept
Kombinace čerstvých a sušených bylin je nejlepší koření pro tento uzený recept na vepřové svíčkové. Můžete použít whisky dubové dřevo, ale naše prémiové mudrce biskettety budou perfektním zápasem.
Ingredients
1 vepřová panenka
Na marinádu:
½ šálku vody
½ šálku jablečného octa
¼ šálku javorového sirupu
1 lžíce košer soli
1 ČL černého pepře
2 stroužky česneku, mleté
2 PL sušené šalvěje
1 ČL sušeného rozmarýnu
1 ČL sušené petrželky
1 ČL sušené bazalky
Bisquettes s příchutí Bradley – Premium Sage nebo Whisky Oak
Preparation
Suroviny na marinádu smícháme dohromady.
Panenku ponořte do marinády a marinujte přes noc.
Předehřejte udírnu na 225 °F.
Vyjměte panenku z marinády a 2,5 – 3 hodiny uďte, dokud nedosáhne vnitřní teploty 150 °F. Před krájením a podáváním nechte panenku 30 minut odpočinout.
Recept od: Lena Clayton
Šalvěj
Dřevo
Vůně s tóny citronu, máty a dřevitých tónů. Jehněčí, vepřové, drůbež a uzeniny jsou zvýrazněny příchutí šalvěje a javorových bisket.
Shop Now