Smoked Summer Sausage Recipe
The recipe I used is actually a spicy snack stick recipe, but it makes great summer sausage.
Ingredients
10 lb masa (použila jsem pečínku)
3 lžičky každý:
- Mletý celer
- Bílý pepř
- Muškátový oříšek
- Prášek kari
5 PL soli
2 PL konzervační soli
1 PL tekutého kouře (volitelné)
1 hrnek odtučněného sušeného mléka (pojivo)
5 lžic práškové dextrózy
1 šálek ledové vody
Preparation
Naplňte směs do 2,5palcových obalů na délku stojanů.
Sušte klobásu při 100 ° F po dobu jedné hodiny.
Spusťte kouř a zvyšte teplotu na 130 °F po dobu jedné hodiny.
Poté zvyšte teplotu na 150 °F na další hodinu.
Konečné nastavení teploty je 170 F po dobu 5 hodin nebo vnitřní teplota klobásy 152 °F.