Summer Sausage

Smoked Summer Sausage Recipe



The recipe I used is actually a spicy snack stick recipe, but it makes great summer sausage.

Ingredients

10 lb masa (použila jsem pečínku)

3 lžičky každý:

- Mletý celer

- Bílý pepř

- Muškátový oříšek

- Prášek kari

5 PL soli

2 PL konzervační soli

1 PL tekutého kouře (volitelné)

1 hrnek odtučněného sušeného mléka (pojivo)

5 lžic práškové dextrózy

1 šálek ledové vody

Preparation

Naplňte směs do 2,5palcových obalů na délku stojanů.

Sušte klobásu při 100 ° F po dobu jedné hodiny.

Spusťte kouř a zvyšte teplotu na 130 °F po dobu jedné hodiny.

Poté zvyšte teplotu na 150 °F na další hodinu.

Konečné nastavení teploty je 170 F po dobu 5 hodin nebo vnitřní teplota klobásy 152 °F.