Smoked Hawaiian Style (Portagee) Sausage Recipe

Uzený havajský styl (Portagee) klobása Recept



Havajci často označují tento styl klobásy jako na „Portagee klobásu“ (žádná urážka byla zamýšlena). Portagaee klobása je havajská variace portugalské linguica. Je sladší a ne tak „horké“ jako původní klobásy ve stylu linguiky. Vzorec byl vyvinut v důsledku mého ochutnávání několika různých verzí havajských klobás a výběrem mých oblíbených příchutí.

Z Kamanodental

Ingredients

2 ¼ Lb vepřového zadku

¾ Lb tuku na zádech

2 PL soli

6 lžic třtinového cukru, hnědého

2 PL papriky

1 lžička fosfátů (volitelně)

½ lžičky Instacure #1

2 ČL česneku - granulovaný

1 ČL anýzu - mletý

4 PL ananasové šťávy

3 PL sójové omáčky

1 polévková lžíce horké omáčky - volitelně (rád používám vločky červeného italského pepře)

32 mm vepřová střeva

Preparation

Maso a tuk nakrájíme na kostičky, částečně zmrazíme a poté je společně umeleme přes střední desku mlýnku.

Smíchejte sůl, Instacure # 1 a fosfát s ananasovou šťávou; dobře promíchejte, aby se rozpustily a poté dobře promíchejte s masem.

Maso posypeme cukrem, paprikou, česnekem a anýzem; zalijeme sójovou omáčkou a horkou omáčkou a dobře promícháme.

Dejte na 12 hodin do lednice, aby se v mase rozvinuly chutě.

Věci naplňte do 32 mm střívek; svázané po párech – délka 8 palců.

Vysušte pouzdra na vzduchu; tady pomáhá malý fanoušek.

Vložte do udírny předehřáté na 160 °F; použijte lehký kouř a držte, dokud vnitřní teplota klobásy nebude 150 °F (použijte svůj způsob uzení, pokud se liší).

Ochlaďte na pokojovou teplotu; poté ochlaďte (doplňky lze vakuově uzavřít a zmrazit).