Smoked sausage and beer chili

Uzený Klobása a recept na pivo chili



Tento recept chili používá uzenou klobásu místo tradiční základny mletého hovězího masa.

Ingredients

1 PL oleje

1 ½ šálku nakrájené cibule

1 ½ šálku celeru nakrájeného na kostičky

1 ½ šálku nakrájené červené papriky

2 libry uzené klobásy, nakrájené na ½ na plátky (viz recept na uzenou klobásu z obchodu)

2 stroužky česneku - mleté

Jedna 28 oz plechovka nakrájených rajčat

2 plechovky fazolí - opláchnuté a okapané

1 plechovka černé fazole – opláchnuté a scezené

1 láhev piva

3 PL rajčatového protlaku

3 PL chilli prášek

2 PL hnědého cukru

1 ČL soli

½ lžičky kajenského pepře

Preparation

V holandské troubě nebo velkém hrnci rozehřejte na střední teplotu olej.

Do holandské trouby přidejte cibuli, celer, pepř a česnek a za častého míchání opékejte, dokud zelenina nezměkne.

Přidejte nakrájenou uzenou klobásu a za častého míchání vařte asi 5-7 minut.

Vmícháme zbývající ingredience a přivedeme k varu.

Snižte teplotu, zamíchejte a přikryjte pokličkou.

Necháme v chladu provařit 90 minut.

Podávejte horké.