Pie plate of sausage and cheese quiche

Uzený Klobása & Cheddar Quiche Recept



Tento recept na Smoked Sausage & Cheddar Quiche má hodně husí sýr a uzená chuť na srdečné snídaně nebo pozdní snídani. Vždy můžete použít uzený sýr na místě Čedar.

Ingredients

8 Snídaňové párky

3 vejce

½ šálku půl na půl smetany

½ lžičky soli

¼ ČL mletého černého pepře

1 hrnek strouhaného sýru čedar

19palcová předpečená skořápka koláče

Bikety s příchutí Bradley – jablko nebo třešeň

Preparation

Uzená snídaňová klobása:

Umístěte snídaňové párky vedle sebe na udírny nebo kouzelné podložky a ujistěte se, že se navzájem nedotýkají.

Zapněte udírnu pomocí dřevěných bisket dle výběru (velmi dobře fungují jablko nebo třešeň!). Přiveďte udírnu na teplotu 250 °F.

Vložte snídaňové párky do udírny a vařte, dokud vnitřní teplota nedosáhne 160 °F. Doba se může lišit v závislosti na tloušťce a velikosti klobás. Obvykle to může trvat 2 až 3 hodiny.

Pro quiche:

Předehřejte troubu na 375 °F.

Uzené klobásy nakrájejte na ½ palcové kousky.

V míse prošlehejte vejce, smetanu, sůl a pepř. Vmícháme uzenou snídaňovou klobásu a nastrouhaný čedar.

Vaječnou směs nalijte do předpečené skořápky koláče. Ujistěte se, že náplň je rovnoměrně rozprostřena ve skořápce koláče.

Vložte do trouby a pečte 50 minut, nebo dokud náplň neztuhne.

Vyjměte z trouby a nechte 5-10 minut odpočinout. Nakrájejte a podávejte.

Třešeň
 Dřevo

Třešňové biskety pro kuřáky Bradley

Cherry Bisquettes poskytují jemné, sladké a ovocné aroma ideální pro uzení drůbeže, ryb, mořských plodů, hovězího, vepřového, jehněčího, vodní drůbeže, zeleniny a sýra.

Shop Now