Uzený Klobása & Cheddar Quiche Recept
Tento recept na Smoked Sausage & Cheddar Quiche má hodně husí sýr a uzená chuť na srdečné snídaně nebo pozdní snídani. Vždy můžete použít uzený sýr na místě Čedar.
Ingredients
8 Snídaňové párky
3 vejce
½ šálku půl na půl smetany
½ lžičky soli
¼ ČL mletého černého pepře
1 hrnek strouhaného sýru čedar
19palcová předpečená skořápka koláče
Bikety s příchutí Bradley – jablko nebo třešeň
Preparation
Uzená snídaňová klobása:
Umístěte snídaňové párky vedle sebe na udírny nebo kouzelné podložky a ujistěte se, že se navzájem nedotýkají.
Zapněte udírnu pomocí dřevěných bisket dle výběru (velmi dobře fungují jablko nebo třešeň!). Přiveďte udírnu na teplotu 250 °F.
Vložte snídaňové párky do udírny a vařte, dokud vnitřní teplota nedosáhne 160 °F. Doba se může lišit v závislosti na tloušťce a velikosti klobás. Obvykle to může trvat 2 až 3 hodiny.
Pro quiche:
Předehřejte troubu na 375 °F.
Uzené klobásy nakrájejte na ½ palcové kousky.
V míse prošlehejte vejce, smetanu, sůl a pepř. Vmícháme uzenou snídaňovou klobásu a nastrouhaný čedar.
Vaječnou směs nalijte do předpečené skořápky koláče. Ujistěte se, že náplň je rovnoměrně rozprostřena ve skořápce koláče.
Vložte do trouby a pečte 50 minut, nebo dokud náplň neztuhne.
Vyjměte z trouby a nechte 5-10 minut odpočinout. Nakrájejte a podávejte.
Třešeň
Dřevo
Cherry Bisquettes poskytují jemné, sladké a ovocné aroma ideální pro uzení drůbeže, ryb, mořských plodů, hovězího, vepřového, jehněčího, vodní drůbeže, zeleniny a sýra.
Shop Now