Maple Smoked Canadian Bacon Recipe

Maple kouřil Kanadská slanina Recept



Toto je jeden z mých oblíbených receptů, pokud jde o ochucení slaniny. Jsem si jistý, že byste to mohli použít, pokud používáte břicho nebo zadky.

Ingredients

Jeden celý vepřový bod, mají asi 9+lb.

Asi *3,2 unce kúry s příchutí javoru. Kupuji svůj od Butcher-Packer. Toto množství kúry vystačí na 10 liber masa.

Javorový sirup, #2 tmavý. Kupte si dobré věci, já jsem použil levné a je to rozdíl.

Mrazicí sáčky na zip o velikosti galonů. Použijte ty dobré...budete rádi, že jste to udělali.

Plastová nádoba na vložení tří kusů do lednice.

Preparation

Pokyny pro vytvrzení:

Nejprve si zde udělejte čas, budete odměněni.

Pomocí pravítka rozřízněte hřbet na tři stejné kusy. Odstraňte tuk a dobře opláchněte, poté osušte čistým starým ručníkem.

Suchou kúru rozdělte na tři stejná množství a poté každé množství důkladně vetřete do kousku masa, kúru dobře zapracujte.

Umístěte každý kus masa do jeho vlastního sáčku na zip, vytlačte vzduch, než jej uzavřete, a poté vložte do *asi 40° lednice v plastové nádobě. (jen pro případ úniku)

O tři dny později  hrnek javorového sirupu do každého sáčku a zprávu dobře zapište.

Nechal jsem mou slaninu léčit 21 dní, jen moje preference. Ale během této doby, každých pár dní, nebo když to na vás přijde, vytáhněte sáčky a pošlete jim zprávu znovu a zapracujte tekutinu do masa. Množství tekutiny se bude lišit v závislosti na tom, zda byla vaše bedra injikována cizí šťávou. Tekutinu vždy nechávám na pokoji a nevypouštím ji.

Příprava na uzení:

Po zatuhnutí maso dobře opláchneme a necháme dvě hodiny nasáknout. Maso DOBŘE omyjte. Když si myslíte, že jste hotovi, udělejte to znovu. Pokud nechcete opravdu slané maso, toto vynechejte a slaninu už asi nebudete chtít dělat. Nechte maso stát při pokojové teplotě po dobu jedné hodiny.

Poté, co se maso opláchne a připravíte se na hodinku odležet, vyndejte znovu javorový sirup a maso dostatečně polijte, abyste mohli hřbet dobře promasírovat sirupem a nechat uležet. Během té hodiny si ho párkrát promasíruji.

Pokyny pro kouření:

Vložte maso do udírny a zahřejte na 150 °F a vařte 45 minut BEZ KOUŘE.

Po 45 minutách zvyšte teplotu udírny na 200 °F a nechte kouř přecházet. Kouřte do vnitřní teploty alespoň 150 °F. Já to dělám na 152°F. To obvykle trvá 2-4 hodiny, v závislosti na tom.

V TOMTO MÍSTĚ vypněte teplo a nechte 1 hodinu stát V UDÍŘCE.
Po tomto procesu dobře zabalím do igelitu a dám do lednice. Po chvíli odležení v lednici bude chutnat lépe.

Od MallardWacker