Smoked Canadian Back Bacon Recipe
Ever wondered how to make Canadian back bacon? This recipe uses a homemade cure. For a simpler method try Maple Smoked Back Bacon, made with the Bradley Smoker Maple Cure.
Ingredients
1½ Lb vepřová panenka
Pro solanku:
½ galonu vody
3,2 oz košer sůl
20 g pražského prášku (Kúra #2)
¼ šálku javorového sirupu
¼ šálku hnědého cukru
4 stroužky česneku - nasekané
3 Bobkové listy
½ lžičky sušeného tymiánu
½ lžičky černého pepře
Šťáva a kůra z 1 citronu
Bradley Flavour Bisquettes - javor
Preparation
Smíchejte přísady na solný roztok v hrnci a zahřejte, aby se rozpustily cukry a soli.
Ochlaďte solankou.
Svíčkovou ponořte do slaného nálevu a slaného nálevu na 3 dny a pravidelně otáčejte, abyste zajistili rovnoměrné nasolení.
Opláchněte svíčkovou a nechte oschnout, aby se vytvořila pelikula.
Předehřejte udírnu na 200 °F.
Vykuřte javorovými biskety, dokud nedosáhnete vnitřní teploty 150 °F.
Autor Lena Clayton.
Javor
Dřevo
Maple Bisquettes s jemně kouřovou, sladkou a jemnou chutí jsou ideální pro uzení krůt a zlepšují chuť drůbeže a pernaté zvěře.
Shop Now