![Canadian Bacon on a cutting board](http://udirny-bradley.cz/cdn/shop/articles/Can-Bacon-web_c39cc0b8-52b9-48c1-bb33-151aa36aa18b.jpg?v=1694091297&width=1500)
Smoked Canadian Back Bacon Recipe
Ever wondered how to make Canadian back bacon? This recipe uses a homemade cure. For a simpler method try Maple Smoked Back Bacon, made with the Bradley Smoker Maple Cure.
Ingredients
1½ Lb vepřová panenka
Pro solanku:
½ galonu vody
3,2 oz košer sůl
20 g pražského prášku (Kúra #2)
¼ šálku javorového sirupu
¼ šálku hnědého cukru
4 stroužky česneku - nasekané
3 Bobkové listy
½ lžičky sušeného tymiánu
½ lžičky černého pepře
Šťáva a kůra z 1 citronu
Bradley Flavour Bisquettes - javor
Preparation
Smíchejte přísady na solný roztok v hrnci a zahřejte, aby se rozpustily cukry a soli.
Ochlaďte solankou.
Svíčkovou ponořte do slaného nálevu a slaného nálevu na 3 dny a pravidelně otáčejte, abyste zajistili rovnoměrné nasolení.
Opláchněte svíčkovou a nechte oschnout, aby se vytvořila pelikula.
Předehřejte udírnu na 200 °F.
Vykuřte javorovými biskety, dokud nedosáhnete vnitřní teploty 150 °F.
Autor Lena Clayton.
Javor
Dřevo
![Javorové biskety pro kuřáky Bradley](http://udirny-bradley.cz/cdn/shop/files/48-Bisquette-Box-Mapel-e1580763900679_622b36d3-9caf-415b-8c67-2a12213a8eaf.png?v=1693468765&width=533)
Maple Bisquettes s jemně kouřovou, sladkou a jemnou chutí jsou ideální pro uzení krůt a zlepšují chuť drůbeže a pernaté zvěře.
Shop Now