Smoked Jumbo Polish Sausage Recipe

Uzený Jumbo polská klobása Recept



Toto je uzená recepty na polskou klobásu z mého děda. Měl jsem náladu vyzkoušet něco trochu jiného než obvyklé. Takže jsem si myslel, že tento recept vypadá, jako by to stálo za to vyzkoušet. Toto je recept na starý rodin a já doufám, že to zkusíte a užijte si to. Kromě toho máte možnost, aby byl čerstvý nebo uzený. Uzená klobása obsahuje všechny čerstvé ingredience a poté, co je uvedeno.

Ingredients

Čerstvý:

10 lb mletého vepřového masa

2 šálky ledové vody

5 lžic nejodidované soli

1 PL cukru

2 PL černého pepře

2 PL česneku

1 ČL majoránky

1 ČL mletého nového koření

Uzený:

2 šálky sójového proteinu

2 PL instacure N.1

1 ČL papriky

Poznámka: Uzená klobása obsahuje všechny čerstvé suroviny a potom zbytek uvedený.

Preparation

Uzeninu vložíme do udírny předehřáté na 120 stºF (48.9°C).

Uchovávejte hodinu nebo dokud obal nevyschne.

Postupně zvyšujte teplotu udírny na 165ºF (73.8°C).

Aplikujte silný kouř po dobu asi 4 hodin.

Pokračujte ve vaření klobásy, dokud vnitřní teplota klobásy nebude 152ºF (11.1°C).

Vyjměte z udírny a ochlaďte studenou vodou, dokud vnitřní teplota nebude 110ºF (43.3°C).

Nechte kvést, dokud nedosáhnete požadované barvy.

Dejte přes noc do lednice. Poté uvařte nebo vysajte pac.