Smoked Hot Italian Sausage Recipe

Uzený Horká italská klobása Recept



Rozhodl jsem se, že tento uzený horký italský italský recept na nadcházející Gameday. Můj první pokus v tomto konkrétním receptu a je to vítěz! Přizpůsobil jsem ji z knihy „Charcuterie“ a pro své kryty jsem použil nový zdroj, protože poslední, které jsem použil, byly strašně tvrdé a zklamáním. Líbila se mi tato pouzdra od společnosti Syracuse Casing Company. Je to druh předem zbarvených pouzder a jsou super něžné, s velkým zaklapnutím. Je také velmi snadné se dostat na trubici klobásy. Měl jsem však pár vyfukovacích. Tato pouzdra jsou o něco jemnější než ostatní, které jsem použil. Ale jakmile jsem s nimi choval jemněji, šlo to dobře.

Přizpůsobeno z „Charcuterie“ od Ruhlmana

Ingredients

5 liber/2,2 kg vepřová plec bez kosti - kostky

2 lžíce košer soli

1½ Lžička krystalového cukru

2 lžíce fenyklových semínek - opražených

1 lžíce celých semínek koriandru – opražených

3 lžíce papriky - jen obyčejná, ne pálivá

½ lžičky kajenského pepře

1 PL sušeného oregana

4 lžíce čerstvě nasekaných lístků bazalky

2 lžíce vloček horké červené papriky

2 ČL hrubě mletého černého pepře

3-4 čerstvé stroužky česneku, nasekané

¾ šálku ledové vody

¼ šálku červeného vinného octa - chlazeného

Preparation

Smíchejte všechny ingredience kromě vody a octa a promíchejte. Chlaďte, dokud nebudete připraveni k mletí (já jsem ten svůj dal na 30 minut do mrazáku).

Rozdrťte přes malou kostku do misky vložené do ledu.

Vodu a ocet přidejte k masu a míchejte lopatkovým nástavcem na Kitchenaid nebo pevnou lžící, dokud nebude mít směs lepkavý vzhled a tekutiny se dobře rozdělí.

Menší porci orestujeme a ochutnáme, případně dochutíme.

Věci do střívek.

Užívat si!