Sliced pork tenderloin and tangerine on cutting board

Uzená harissa a mandarinka Vepřová svíčková Recept



Lean vepřová svíčková chutná skvěle s zásahem koření a citrusů. Harissa Paste a Tangerine Juice to prostě dělají a chutná skvěle. U dalších chutných vepřových receptů vyzkoušejte vepřové svíčkové na plněné plněné plněné vepřové položce, vepřové svíčkové nebo slaniny zabalené vepřové svíčkové svíčkové látky plněné pečenými červenými paprikami.

Ingredients

1 vepřová panenka

1½ lžíce pasty harissa

2 PL hnědého cukru

1 PL česnekového prášku

½ ČL soli

1 tříšť mandarinky

Bikety s příchutí Bradley - Hickory, Apple nebo Cherry

Preparation

V misce smíchejte harissa pastu s hnědým cukrem, česnekovým práškem a solí. Vepřovou panenku rozetřeme po celé ploše tak, aby byla rovnoměrně obalená.

Nastavte udírnu na 275 °F pomocí dřevěných bisket dle výběru (skvěle fungují bílý ořech, jablko nebo třešeň).

Udit vepřové maso, dokud nedosáhne vnitřní teploty 155 ° F, přibližně 2 - 2½ hodin.

Panenku nakrájejte na medailonky a na vepřové vymačkejte mandarinkovou šťávu.

Ihned podávejte.

Bílý ořech
 Dřevo

Biskety Hickory pro kuřáky Bradley

Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.

Shop Now