Uzená harissa a mandarinka Vepřová svíčková Recept
Lean vepřová svíčková chutná skvěle s zásahem koření a citrusů. Harissa Paste a Tangerine Juice to prostě dělají a chutná skvěle. U dalších chutných vepřových receptů vyzkoušejte vepřové svíčkové na plněné plněné plněné vepřové položce, vepřové svíčkové nebo slaniny zabalené vepřové svíčkové svíčkové látky plněné pečenými červenými paprikami.
Ingredients
1 vepřová panenka
1½ lžíce pasty harissa
2 PL hnědého cukru
1 PL česnekového prášku
½ ČL soli
1 tříšť mandarinky
Bikety s příchutí Bradley - Hickory, Apple nebo Cherry
Preparation
V misce smíchejte harissa pastu s hnědým cukrem, česnekovým práškem a solí. Vepřovou panenku rozetřeme po celé ploše tak, aby byla rovnoměrně obalená.
Nastavte udírnu na 275 °F pomocí dřevěných bisket dle výběru (skvěle fungují bílý ořech, jablko nebo třešeň).
Udit vepřové maso, dokud nedosáhne vnitřní teploty 155 ° F, přibližně 2 - 2½ hodin.
Panenku nakrájejte na medailonky a na vepřové vymačkejte mandarinkovou šťávu.
Ihned podávejte.
Bílý ořech
Dřevo
Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.
Shop Now