Smoked Pork Souvlaki

Uzený Vepřové souvlaki Recept



Toto uzené vepřové souvlaki je plné chuti. Podávejte to s řeckým salátem, rýží nebo na pita chlebu.

Ingredients

1½ až 2 libry vykostěné vepřové pečeně

¼ šálku červeného vinného octa

¼ šálku olivového oleje

1 PL soli

1½ lžičky čerstvě mletého černého pepře

2 PL česnekového prášku

2 PL papriky

2 PL oregana

2 PL cukru

Dřevěné špejle

Bisquettes s příchutí Bradley – javor nebo dub

Preparation

Vepřovou panenku nakrájejte na stejnoměrné 1-palcové kostky.

Smíchejte zbývající ingredience a vytvořte souvlaki rub/pasta.

Vložte nakrájené vepřové maso do velké mísy a přidejte pastu souvlaki. Vhoďte maso tak, aby bylo všechno obalené. Zakryjte plastovým obalem a dejte na 1-2 hodiny do lednice.

Dřevěné špejle namočte na 20-30 minut do vody

Marinované vepřové kostky napíchněte na špízy. Umístěte špejle vedle sebe na udírny a ujistěte se, že se navzájem nedotýkají.

Spusťte udírnu pomocí dřevěných bisket dle výběru (velmi dobře funguje javor nebo dub!). Přiveďte udírnu na teplotu 250 °F.

Vložte vepřové špízy do udírny a vařte, dokud vnitřní teplota nedosáhne 155 °F, asi 2½ hodiny.

Jablko
 Dřevo

Jablečné biskety pro kuřáky Bradley

Lehké, ovocné a lehce nasládlé kouřové aroma, které se snoubí s drůbežím, hovězím, vepřovým, jehněčím a sýrem.

Shop Now