Smoked Pork Cutlets and Pulled Pork Shoulder Recipe

Uzený Vepřové kotlety a Vytáhlo vepřové rameno Recept



Objevte tajemství přeměny 15 lb vepřové beder na kulinářské mistrovské dílo! S několika jednoduchými ingrediencemi a nádechem kreativity můžete tento nákup přátelský k rozpočtu transformovat na 16 šťavnatých kotletů a vepřové rameno v ústech. Nenechte si ujít příležitost vychutnat si lahodné uzené vepřové kotlety, ideální pro vydatné snídaně nebo rychlé večerní jídla.

Ingredients

15 lb vepřové panenky

4 PL hnědého cukru

2 ČL hrubé soli

1 ČL růžové soli (Praha 2)

Preparation

Narazil jsem na fantastickou nabídku v mém místním obchodě s potravinami, kde měli tento střih k dispozici za něco málo přes 20,00 $ CAD. Vážil 15 liber a z tohoto nákupu se mi podařilo získat 16 hřbetních řízků, každý o rozměrech ¾" v tloušťce, stejně jako vykostěná vepřová plec.

K přípravě kúry smíchejte 4 lžičky hnědého cukru, 2 lžičky hrubé soli a 1 lžičku růžové soli (Praha #2). Touto směsí potřete všechny odkryté strany řízků. Ochucené řízky vložte do nádoby Tupperware a dejte na 5 dní do chladničky. Tupperware denně protřepávejte, abyste zajistili rovnoměrné vytvrzení řízků.

Natrhanou vepřovou plec okořeňte a potřete, pak ji hned tu noc vložte do Bradley Smoker k večeři.

Šestý den přendejte osolené řízky do udírny nastavené na přibližně 220 °CºF. Kotlety udíme asi 4 hodiny, dokud nebudou asi ¾ vařené. Po uzení je nechte vychladnout, vakuově zabalte a zmrazte pro budoucí použití.

Až budete připraveni vychutnat si uzené vepřové kotlety, vyjměte je podle potřeby z mrazáku. Rozmrazte je a opečte na pánvi. Skvěle chutnají s nádechem hořčice nebo jablečné omáčky, takže se hodí k vydatné snídani nebo rychlé večeři.

To vše bylo dosaženo za pouhých 20 $! Mnoho lidí přehlíží hromadné nákupy, ale s trochou nakupování a kreativity můžete takový kus masa roztáhnout na jídla v hodnotě přes 100 dolarů.