Smoked Mojo Pork Recipe

Uzený Mojo vepřové maso Recept



Tento uzený recept na vepřové maso Mojo je výsledkem úsilí přítele. Můj přítel, který žije poblíž klíčů, se zastaví na malém místě, které slouží mojo vepřové sammich. Pracoval na receptu, aby jej duplikoval, a přišel s super receptem na skvělou misku.

Hroboké krychlové maso na buchtu a přikryjte s požadovaným množstvím mayo směsi. Podávejte s oblíbenými stranami. Doufám, že to považujete za stejně dobré jako já. Rozhodně na mém seznamu, abych to udělal znovu. Užívat si!

Ingredients

Jeden bostonský zadek o hmotnosti 7 liber

1 nebo 2 lahve komerční omáčky mojo

1 láhev chipotle mayo

stroužky česneku (hodně)

Kosher nebo mořská sůl

Černý pepř

Chilli prášek

Kmín

2 čerstvé limetky

Preparation

Pokud máte z vepřového masa kost, odstraňte kost a dejte ji psovi.

Po vykostění byste měli mít 3-4 pěkné kusy vepřového masa.

Marinujte přes noc v omáčce mojo a šťávě ze 2 limetek (volitelně na limetkách).

Po vyjmutí vepřového masa si nechte marinádu pro pozdější použití.

Vepřové maso celé potřeme stroužky česneku. Rozdrťte je, chcete-li.

Suché ingredience smíchejte dohromady ve stejných částech kromě kmínu. Přidejte asi ½ tolik (také volitelné).

Vepřové maso potřete suchými ingrediencemi a během zahřívání udírny nechte rozpustit.

Jakmile bude udírna stabilní při vaší oblíbené teplotě, vložte vepřové maso na horní police. Doporučuje se vyšší teplota, protože vaříte pouze na 175-180 stupňů po dobu 4-5 hodin. Pravidelně kontrolujte hotovost.

Pekanové dřevo je příjemnou volbou pro kouřovou příchuť.

Jakmile maso dosáhne alespoň 175ºF, ale ne více než 185ºF, vyjměte ho z udírny a FTC na jednu hodinu.

Pokud přidáte tekutinu, použijte čerstvou omáčku mojo.

Vezměte zbývající mojo marinádu a vařte, dokud se nezredukuje o ½.

Směs ochlaďte a přidejte stejné množství chipotle majonézy a šlehejte do hladka.

Vyjměte vepřové maso z FTC a nakrájejte maso na kousky 1″ x 1″.

Na housku navršte nakrájené maso a zalijte požadovaným množstvím majonézy.

Podávejte s vašimi oblíbenými stranami.

Pekanový ořech
 Dřevo

Pekanové biskety pro kuřáky Bradley

Se sladkou a jemnou chutí, která z něj dělá jemnějšího bratrance Hickory, se pekanové bisquette dobře hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, jehněčímu, zvěřině a vodní drůbeži.

Shop Now