Kouřil Cheddar Jalapeño Vepřové kousnutí Recept
Tyto uzené vepřové kousnutí plné čedaru jsou snadno vyrobitelné a zapůsobí na vaše hosty. Nemůžete se pokazit. Jen několik ingrediencí a máte perfektní pochoutku pro občerstvení, večírky nebo zadní dveře.
Ingredients
2 libry mletého vepřového masa
2 lžíce kreolského koření
1 vejce
1 šálek strouhanky
⅓ Šálek mléka
⅓ Šálek BBQ omáčky
3 papričky Jalapeňo zbavené jádřinců a nasekané
150 g středního sýra čedar, nakrájeného na ½ palcové kostky
Preparation
Nastavte udírnu na 250°F pomocí dřevěných bisket dle výběru.
V malé misce smíchejte mleté vepřové maso, kreolské koření, vejce, strouhanku, mléko, BBQ omáčku a papričky jalapeño, dokud se důkladně nespojí.
Vezměte malou hrst masové směsi a vytvořte karbanátek o velikosti asi 1 ½ palce velikosti. Uprostřed udělejte palcem malou prohlubeň. Do prohlubně vtlačíme kostku sýru čedar a maso přiklopíme kolem sýra tak, aby bylo zakryté. Oběma rukama rolujte maso tak, aby bylo poměrně kulaté. Umístěte masovou kuličku na kuřácký stojan Bradley. Udělejte to se zbývajícím masem a sýrem.
Umístěte stojany na kuřáky do udírny Bradley. Masové kuličky udíme, dokud nedosáhnou vnitřní teploty 160 °C°F, asi 2 ½ hodin.