Pork Chops with Corn & Black Bean Stuffing

Uzené Vepřové kotlety s kukuřičnou a černou fazolí náplně recept



Tento recept je tak plný chuti, nebudete potřebovat nic jiného. Maso udit pomocí třešňových, javorových nebo dubových bisket. Kterýkoli z nich bude fungovat skvěle.

Ingredients

4 kotlety z vepřové panenky bez kosti (1 ½ palce silné)

2 PL hnědého cukru

½ lžičky soli

1 PL chilli prášek

½ lžičky kmínu

¼ lžičky kajenského pepře

1 konzerva kukuřice, okapaná

1 Plechovka černé fazole, opláchnuté a okapané

1 šálek salsy

Bikety s příchutí Bradley – javor, dub nebo třešeň

Preparation

Držte nůž vodorovně, vložte jej do tlustého konce každé vepřové kotlety a prořízněte, abyste vytvořili hlubokou kapsu. Dávejte pozor, abyste neprorazili druhý konec.

V malé misce smíchejte hnědý cukr, sůl, chilli prášek, kmín a kajenský pepř. Směsí potřete celou vnější stranu vepřových kotlet.

Ve velké misce smíchejte kukuřici, černé fazole a salsu. Lžící vložíme do vepřových kotlet.

Umístěte vepřové kotlety na udírny.

Nastavte udírnu na 250 °F pomocí dřevěných bisket dle výběru (skvěle fungují javor, dub nebo třešeň).

Uzení vepřového masa, dokud nedosáhne vnitřní teploty 155 °F, přibližně 2 ½ hodiny.

Ihned podávejte.

Podle Steve Clyka

Třešeň
 Dřevo

Třešňové biskety pro kuřáky Bradley

Cherry Bisquettes poskytují jemné, sladké a ovocné aroma ideální pro uzení drůbeže, ryb, mořských plodů, hovězího, vepřového, jehněčího, vodní drůbeže, zeleniny a sýra.

Shop Now