Uzené Vepřové kotlety s kukuřičnou a černou fazolí náplně recept
Tento recept je tak plný chuti, nebudete potřebovat nic jiného. Maso udit pomocí třešňových, javorových nebo dubových bisket. Kterýkoli z nich bude fungovat skvěle.
Ingredients
4 kotlety z vepřové panenky bez kosti (1 ½ palce silné)
2 PL hnědého cukru
½ lžičky soli
1 PL chilli prášek
½ lžičky kmínu
¼ lžičky kajenského pepře
1 konzerva kukuřice, okapaná
1 Plechovka černé fazole, opláchnuté a okapané
1 šálek salsy
Bikety s příchutí Bradley – javor, dub nebo třešeň
Preparation
Držte nůž vodorovně, vložte jej do tlustého konce každé vepřové kotlety a prořízněte, abyste vytvořili hlubokou kapsu. Dávejte pozor, abyste neprorazili druhý konec.
V malé misce smíchejte hnědý cukr, sůl, chilli prášek, kmín a kajenský pepř. Směsí potřete celou vnější stranu vepřových kotlet.
Ve velké misce smíchejte kukuřici, černé fazole a salsu. Lžící vložíme do vepřových kotlet.
Umístěte vepřové kotlety na udírny.
Nastavte udírnu na 250 °F pomocí dřevěných bisket dle výběru (skvěle fungují javor, dub nebo třešeň).
Uzení vepřového masa, dokud nedosáhne vnitřní teploty 155 °F, přibližně 2 ½ hodiny.
Ihned podávejte.
Podle Steve Clyka
Třešeň
Dřevo
Cherry Bisquettes poskytují jemné, sladké a ovocné aroma ideální pro uzení drůbeže, ryb, mořských plodů, hovězího, vepřového, jehněčího, vodní drůbeže, zeleniny a sýra.
Shop Now