Smoked Pork Chops with Strawberry Rhubarb Compote Recipe

Uzený Vepřové kotlety s receptem Strawberry Rhubarb Compote



Kódní vepřové kotlety na kuřáku Bradley, co by se mohlo zlepšit? Zde je to, co se může zlepšit, šéfkuchař Ted Reader vám ukáže, jak kouřit tyto vepřové kotlety na Bradley Smokera k dokonalosti!

Ingredients

Stojan Bradley Smoker Jerky a běžný stojan na kuřáky

4 x 2 palce tlustá vepřová kotleta t-bones, s neporušenou hřbetem a panenkou

4 PL medu

8 lžic Tedova světově proslulého BBQ Bone Dust™ BBQ koření (buďte štědří!)

Jahodový rebarborový kompot:

1 pinta čerstvých jahod, loupaných

2 velké stonky čerstvé rebarbory

⅓ šálek hnědého cukru

⅓ šálek bílého cukru

½ šálku jablečné šťávy

½ ČL citronové kůry

1 PL čerstvé citronové šťávy

2 PL Tedova světově proslulého BBQ Crazy Canuck Lepkavé kuřecí maso a omáčka na žebra

1 PL studeného másla

Košer sůl a čerstvě mletý černý pepř podle chuti, podle chuti

Preparation

Vepřové kotlety potřete z jedné strany medem a poté rovnoměrně posypte asi 1 lžící Bone Dust™ BBQ Seasoning vtlačením koření do masa.

Kotlety otočte a proces opakujte.

Umístěte vepřové kotlety na udírnu.

Předehřejte Bradley Smoker podle pokynů výrobce pomocí Cherry Bisquettes a nastavte teplotu na 250 °F.

Vložte teploměrovou sondu do nejtlustší části jedné vepřové kotlety těsně u kosti. Teploměr vnitřní teploty nastavte na 145-150°F pro střední až střední propečenost. Pokud chcete, můžete udělat méně. Osobně mám rád kotlety při 140 °F.

Udit kotlety po dobu přibližně 2½ – 3 hodiny, dokud není dosaženo požadované vnitřní teploty.

Mezitím si připravte kompot z uzené jahody z rebarbory.

Položte jahody na stojan Bradley Smoker Jerky a vložte je do udírny s vepřovými kotletami a uďte jahody na 30 minut.

Vyjměte jahody z udírny a nechte vychladnout.

Když se jahody zakouří, oloupejte a nahrubo nasekejte rebarboru.

Do středně velkého hrnce přidejte rebarboru, 2 cukry a jablečnou šťávu, zahřívejte za občasného míchání, dokud rebarbora nezměkne, asi 10-12 minut.

Přidejte citronovou kůru a šťávu.

Přidejte Crazy Canuck Sauce a uzené jahody.

Zahřívejte na středně mírném ohni, občas promíchejte, dokud jahody nezměknou a kompot je poměrně hustý.

Vmícháme 1 lžičku studeného másla a dochutíme solí a čerstvě mletým černým pepřem.

Dejte stranou, aby zůstaly teplé.

Vyjměte vepřové kotlety z udírny.

Ihned podáváme přelité kompotem z uzené jahody z rebarbory.