Hot Smokin 'Gal je uzený Vepřové kotlety Recept
Připravte se na sukulentní hostinu s těmito vepřovými kotletami ukaženými v ústech. Tyto něžné kotlety jsou naplněny dokonalou směsí něžné rychlé, hikorové soli a tmavě hnědého cukru. neodolatelných příchutí v každém kousnutí.
Ingredients
5 lžic Morton's Tender Quick na 5 liber vepřových kotlet
1 PL + hikorové soli od Butcher Packer
O něco méně než ¼ šálku tmavě hnědého cukru
Preparation
Kotlety otřete a uzavřete do plastového sáčku. (Použil jsem svůj Foodsaver) Pokyny na Morton říkají 4 – 6 hodin na tření.
Po 4½ hodinách sáček rozřízněte a přidejte trochu ananasové šťávy (byl jsem z jablečného moštu) do kotlet a znovu uzavřete. ** viz. níže.
Nechte je ještě asi 45 minut odležet, poté kotlety vyjměte a opláchněte.
Kouřte v Bradley při 200 °F po dobu jedné hodiny.
Zvyšte teplotu na 225 °F po dobu ½ hodiny, abyste dokončili vaření,
Použijte 3 jablka biskety.
** Tyto kotlety byly docela tenké.
Jablko
Dřevo
Lehké, ovocné a lehce nasládlé kouřové aroma, které se snoubí s drůbežím, hovězím, vepřovým, jehněčím a sýrem.
Shop Now