Hot Smokin' Gal's Smoked Pork Chops Recipe

Hot Smokin 'Gal je uzený Vepřové kotlety Recept



Připravte se na sukulentní hostinu s těmito vepřovými kotletami ukaženými v ústech. Tyto něžné kotlety jsou naplněny dokonalou směsí něžné rychlé, hikorové soli a tmavě hnědého cukru. neodolatelných příchutí v každém kousnutí.

Ingredients

5 lžic Morton's Tender Quick na 5 liber vepřových kotlet

1 PL + hikorové soli od Butcher Packer

O něco méně než ¼ šálku tmavě hnědého cukru

Preparation

Kotlety otřete a uzavřete do plastového sáčku. (Použil jsem svůj Foodsaver) Pokyny na Morton říkají 4 – 6 hodin na tření.

Po 4½ hodinách sáček rozřízněte a přidejte trochu ananasové šťávy (byl jsem z jablečného moštu) do kotlet a znovu uzavřete. ** viz. níže.

Nechte je ještě asi 45 minut odležet, poté kotlety vyjměte a opláchněte.

Kouřte v Bradley při 200 °F po dobu jedné hodiny.

Zvyšte teplotu na 225 °F po dobu ½ hodiny, abyste dokončili vaření,

Použijte 3 jablka biskety.

** Tyto kotlety byly docela tenké.

Jablko
 Dřevo

Jablečné biskety pro kuřáky Bradley

Lehké, ovocné a lehce nasládlé kouřové aroma, které se snoubí s drůbežím, hovězím, vepřovým, jehněčím a sýrem.

Shop Now