Smoked Pork Chops with Apple, Cranberry and Almond Stuffing

Uzený Vepřové kotlety a nádivka jablek Recept



Sladká chuť sušených párů ovoce dobře vepřové maso a kouření kotletů přidává další vrstvu chuti. Toto všestranné jídlo je skvělé pro rodinnou večeři nebo venkovní jídlo s hosty.

Ingredients

Třít:

½ šálku hnědého cukru

½ lžičky soli

1 ČL skořice

Vepřová kotleta:

4 kotlety vepřové karé bez kosti (1½” tlusté)

2 královská gala jablka – zbavená jádřinců a nakrájená na kostičky

⅓ šálek sušených brusinek

½ šálku nakrájených mandlí

Bikety s příchutí Bradley Smoker – třešeň, javor nebo dub

Preparation

Držte nůž vodorovně, vložte do tlustého konce každou vepřovou kotletu a nařízněte, abyste vytvořili hlubokou kapsu. Dávejte pozor, abyste neprorazili druhý konec.

V malé misce smíchejte hnědý cukr, sůl a skořici. Lžící odeberte 2 polévkové lžíce směsi a vepřové kotlety potřete po celém povrchu.

Ve velké míse smíchejte jablka, brusinky a mandle. Vmíchejte zbývající směs hnědého cukru. Lžící vložíme do vepřových kotlet.

Umístěte vepřové kotlety na udírny.

Nastavte udírnu na 250 °F pomocí bisquette Bradley Flavour dle výběru (třešeň, javor nebo dub fungují skvěle).

Udit vepřové kotlety, dokud nedosáhnou vnitřní teploty 155 ° F, přibližně 2½ hodiny.

Ihned podávejte.

Recept od: Steve Cylka

Třešeň
 Dřevo

Třešňové biskety pro kuřáky Bradley

Cherry Bisquettes poskytují jemné, sladké a ovocné aroma ideální pro uzení drůbeže, ryb, mořských plodů, hovězího, vepřového, jehněčího, vodní drůbeže, zeleniny a sýra.

Shop Now