Uzený Vepřové kotlety a nádivka jablek Recept
Sladká chuť sušených párů ovoce dobře vepřové maso a kouření kotletů přidává další vrstvu chuti. Toto všestranné jídlo je skvělé pro rodinnou večeři nebo venkovní jídlo s hosty.
Ingredients
Třít:
½ šálku hnědého cukru
½ lžičky soli
1 ČL skořice
Vepřová kotleta:
4 kotlety vepřové karé bez kosti (1½” tlusté)
2 královská gala jablka – zbavená jádřinců a nakrájená na kostičky
⅓ šálek sušených brusinek
½ šálku nakrájených mandlí
Bikety s příchutí Bradley Smoker – třešeň, javor nebo dub
Preparation
Držte nůž vodorovně, vložte do tlustého konce každou vepřovou kotletu a nařízněte, abyste vytvořili hlubokou kapsu. Dávejte pozor, abyste neprorazili druhý konec.
V malé misce smíchejte hnědý cukr, sůl a skořici. Lžící odeberte 2 polévkové lžíce směsi a vepřové kotlety potřete po celém povrchu.
Ve velké míse smíchejte jablka, brusinky a mandle. Vmíchejte zbývající směs hnědého cukru. Lžící vložíme do vepřových kotlet.
Umístěte vepřové kotlety na udírny.
Nastavte udírnu na 250 °F pomocí bisquette Bradley Flavour dle výběru (třešeň, javor nebo dub fungují skvěle).
Udit vepřové kotlety, dokud nedosáhnou vnitřní teploty 155 ° F, přibližně 2½ hodiny.
Ihned podávejte.
Recept od: Steve Cylka
Třešeň
Dřevo
Cherry Bisquettes poskytují jemné, sladké a ovocné aroma ideální pro uzení drůbeže, ryb, mořských plodů, hovězího, vepřového, jehněčího, vodní drůbeže, zeleniny a sýra.
Shop Now