Smoked Pork Chops Recipe

Uzený Vepřové kotlety Recept



Existuje mnoho způsobů, jak kouřit vepřové kotlety. Tento recept s čerstvými bylinkami a hořčicí je tak jednoduchý a vepřové kotlety se ukážou vlhké a něžné.

Ingredients

6 Centrální vepřové kotlety

75 ml (⅓ šálku) zrnité dijonské hořčice

45 ml (3 polévkové lžíce) medu

30 ml (2 polévkové lžíce) rostlinného oleje

15 ml (1 polévková lžíce) červeného vinného octa

15 ml (1 polévková lžíce) nasekaných čerstvých bylinek, jako je šalvěj, rozmarýn a/nebo tymián

Sůl a pepř na dochucení

Preparation

Příprava:

Vepřové kotlety ořízněte od přebytečného tuku

Osušte a vložte do skleněné nebo keramické zapékací misky

Suroviny rozprostřete na vepřové kotlety

Vepřové kotlety otočte, aby se obalily ze všech stran

Nechat stát

Způsob kouření:

Předehřejte udírnu na 90-100 °C (190-220 °F)

Na kotlety nechte trochu hořčičné omáčky

Umístěte na naolejovaný rošt v horní polovině udírny

Vařte v kouři 3 až 4 hodiny, nebo dokud nejsou kotlety hotové. Doba vaření se bude lišit v závislosti na větru a povětrnostních podmínkách.

Test hotnosti:

Vepřové kotlety by měly být vlhké a jemné.

Připraven sloužit.

Podávejte se zbylou omáčkou na vrch kotlety.