Uzený Vepřové kotlety Recept
Existuje mnoho způsobů, jak kouřit vepřové kotlety. Tento recept s čerstvými bylinkami a hořčicí je tak jednoduchý a vepřové kotlety se ukážou vlhké a něžné.
Ingredients
6 Centrální vepřové kotlety
75 ml (⅓ šálku) zrnité dijonské hořčice
45 ml (3 polévkové lžíce) medu
30 ml (2 polévkové lžíce) rostlinného oleje
15 ml (1 polévková lžíce) červeného vinného octa
15 ml (1 polévková lžíce) nasekaných čerstvých bylinek, jako je šalvěj, rozmarýn a/nebo tymián
Sůl a pepř na dochucení
Preparation
Příprava:
Vepřové kotlety ořízněte od přebytečného tuku
Osušte a vložte do skleněné nebo keramické zapékací misky
Suroviny rozprostřete na vepřové kotlety
Vepřové kotlety otočte, aby se obalily ze všech stran
Nechat stát
Způsob kouření:
Předehřejte udírnu na 90-100 °C (190-220 °F)
Na kotlety nechte trochu hořčičné omáčky
Umístěte na naolejovaný rošt v horní polovině udírny
Vařte v kouři 3 až 4 hodiny, nebo dokud nejsou kotlety hotové. Doba vaření se bude lišit v závislosti na větru a povětrnostních podmínkách.
Test hotnosti:
Vepřové kotlety by měly být vlhké a jemné.
Připraven sloužit.
Podávejte se zbylou omáčkou na vrch kotlety.