Uzený Tažené vepřové maso Recept
Tento recept je označován mnozí jako „nejlépe uzené vepřové vepřové maso, jaké jsem kdy ochutnal“. Je to skvělé přímo z kuřáka, ale někteří říkají, že je to ještě lepší příští den, protože příchuť kouře a kůry po tahu naplní vnitřní maso. Většina lidí, kteří měli moje tažené vepřové maso, nikdy objednal vepřové maso znovu, když jedí ven. Říká se, že restaurace vytáhla vepřové maso, z tohoto receptu je sníženo.
Ingredients
Ingredience vetřete:
⅛ Šálek soli
½ Šálek hnědého cukru
½ Šálek bílého cukru
3 Tbsp chilli prášek
2 Tbsp paprika
1 ½ Tbsp Černý pepř
1 ½ Tbsp cibulový prášek
1 ½ Tbsp česnekový prášek
1 ½ Tbsp mletý kmín
½ Tbsp cayenne
1 tbsp Přízvuk
½ ČL skořice
½ ČL kokosu
⅛ Šálek žluté hořčice na natírání vepřového zadku
1 (6-8 liber celý, vepřový zadek)
Ingredience octové omáčky:
½ Šálek jablečného octa
½ Tbsp tmavě hnědý cukr
1 tsp kečup
1 tsp Texas Pete's
¼ Tsp vločky červené papriky
¼ Tsp mletý černý pepř
¼ Tsp kóšer sůl
Preparation
Všechny ingredience prosejte do střední mísy a dobře promíchejte. Dát stranou. Z vepřového zadku ořízněte všechen vnější tuk. Pečeně ze všech stran hojně potřeme hořčicí.
Celé potřete třením a jemně vmasírujte.
Zabalte do plastové fólie a dejte na 12 až 24 hodin do chladničky.
Nastavte teplotu udírny na 250ºF (121,1ºC). Když udírna dosáhne teploty, vložte do udírny nezabalený vepřový nedopalek. Nastavte větrací otvory na ½ otevřené. Zapněte generátor kouře na první 4 hodiny vaření pomocí bílého ořechu. Poté udírnu otočte na 280ºF (137,8ºC).
Vařte asi 2 hodiny na libru, dokud vnitřní teplota nedosáhne 204 °CºF (95.6ºC).
Sundejte z udírny, stan v alobalu a nechte 30 minut odpočívat. Odstraňte staniol a zatáhněte vidličkami. Posypeme ½ šálku octové omáčky a dobře promícháme.
Sloužit.
Bílý ořech
Dřevo
Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.
Shop Now