Smoked Pulled Pork Recipe

Uzený Tažené vepřové maso Recept



Tento recept je označován mnozí jako „nejlépe uzené vepřové vepřové maso, jaké jsem kdy ochutnal“. Je to skvělé přímo z kuřáka, ale někteří říkají, že je to ještě lepší příští den, protože příchuť kouře a kůry po tahu naplní vnitřní maso. Většina lidí, kteří měli moje tažené vepřové maso, nikdy objednal vepřové maso znovu, když jedí ven. Říká se, že restaurace vytáhla vepřové maso, z tohoto receptu je sníženo.

Ingredients

Ingredience vetřete:

 Šálek soli

½ Šálek hnědého cukru

½ Šálek bílého cukru

3 Tbsp chilli prášek

2 Tbsp paprika

1 ½ Tbsp Černý pepř

1 ½ Tbsp cibulový prášek

1 ½ Tbsp česnekový prášek

1 ½ Tbsp mletý kmín

½ Tbsp cayenne

1 tbsp Přízvuk

½ ČL skořice

½ ČL kokosu

 Šálek žluté hořčice na natírání vepřového zadku

1 (6-8 liber celý, vepřový zadek)

Ingredience octové omáčky:

½ Šálek jablečného octa

½ Tbsp tmavě hnědý cukr

1 tsp kečup

1 tsp Texas Pete's

¼ Tsp vločky červené papriky

¼ Tsp mletý černý pepř

¼ Tsp kóšer sůl

Preparation

Všechny ingredience prosejte do střední mísy a dobře promíchejte. Dát stranou. Z vepřového zadku ořízněte všechen vnější tuk. Pečeně ze všech stran hojně potřeme hořčicí.

Celé potřete třením a jemně vmasírujte.

Zabalte do plastové fólie a dejte na 12 až 24 hodin do chladničky.

Nastavte teplotu udírny na 250ºF (121,1ºC). Když udírna dosáhne teploty, vložte do udírny nezabalený vepřový nedopalek. Nastavte větrací otvory na ½ otevřené. Zapněte generátor kouře na první 4 hodiny vaření pomocí bílého ořechu. Poté udírnu otočte na 280ºF (137,8ºC).

Vařte asi 2 hodiny na libru, dokud vnitřní teplota nedosáhne 204 °CºF (95.6ºC).

Sundejte z udírny, stan v alobalu a nechte 30 minut odpočívat. Odstraňte staniol a zatáhněte vidličkami. Posypeme ½ šálku octové omáčky a dobře promícháme.

Sloužit.

Bílý ořech
 Dřevo

Biskety Hickory pro kuřáky Bradley

Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.

Shop Now