Smoked Portuguese Chourizo Recipe

Uzené Portugalština Chourizo Recipe



Nejlepší uzené vepřové klobásy vůbec! Vytvořte tyto uzené portugalské chorizo. Obvykle to trvá dva lidi asi 5 hodin. Spousta práce, ale stojí za to.

Ingredients

6 Velké vepřové pečeně

1 láhev červeného vína (velikost 1,8 litru)

6 Kompletní česnekové hlavy, všechny rozdrcené

1 šálek soli

2 sklenice portugalské paprikové pasty (1 pálivá a 1 jemná – značka BM)

3 šálky papriky

Několik kapek tekutého kouřového aroma (volitelné)

1-2 balení střívek dobře vypláchnutých

Preparation

Nasekejte ale velmi malé, velké asi jako nehet. Hodně práce, ale stojí to za to. Obvykle nám to dvěma trvá asi 5 hodin.

Všechny ostatní ingredience smícháme a necháme dva dny marinovat v lednici.

Věci klobásy.

Uzení v udírně Bradley se 4-5 puky Hickory, teplota trouby nastavená na 70°C (160°F). Pokračujte v uzení celkem 4-5 hodin, v závislosti na velikosti vašich klobás. Ujistěte se, že vnitřní teplota párků při vaření je 71°C (160°F), díky tomu je párek připravený a bezpečný ke konzumaci.

Bílý ořech
 Dřevo

Biskety Hickory pro kuřáky Bradley

Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.

Shop Now