Smoked Black Belt Pepperoni Recipe

Smoked Black Belt Pepperoni Recipe



Mild and spicy pepperoni sticks at a fraction of the cost from store bought. The name came to me from the photo of them drying, with my sons black belt certificate hanging in the background. I used Cherry bisquettes to smoke them on my Bradley for six hours at low temperature. Then, let them air dry for three days.

Ingredients

Pět kilo čerstvě mletého masa, přibližně polovina vepřového a hovězího

2 lžíce opečeného fenyklu

2 lžíce opečeného anýzu

1 PL mletého anýzu

3 lžíce košer soli

2 ČL léčivé soli

1 PL papriky

2 lžíce cukru

½ ČL černého pepře

1 PL vloček červené papriky

Pro pikantní přidejte:

2 lžíce vloček červené papriky

2 lžíce nasekané papriky scotch bonnet

Preparation

Maso ochlaďte téměř zmražené

Nakrájejte na proužky a nechte projít mlýnkem na maso

(Tuk neodkrajujte. Pokud je maso velmi libové, přidejte trochu slaniny.)

Vmícháme koření

Necháme pár hodin nebo přes noc odležet v lednici

Namočte a opláchněte střívka velikosti snídaně

Věci v délkách ~ 3-5 stop

Twist do ~ 5-palcových feferonek

Udit na hácích při nejnižší možné teplotě po dobu 3-6 hodin, podle toho, jak kouřové je máte rádi.

Nechejte sušit několik dní, dokud nedosáhnou požadované pevnosti.

Je pravděpodobné, že po procesu sušení zbude jen málo, protože je nutné neustále odebírat vzorky pro texturu!