Chorizo and knife on cutting board

Uzený Mexický chorizo Recept



Jednou z největších věcí, které můžete ve vašem kuřáku Bradley, rozhodně klobásy. Nyní je tu o gazillionové typy klobásy. To ztěžuje někdy vybrat, který z nich byste chtěli udělat pro tento týden na oběd. Pokoušíme se každý měsíc zveřejnit jiný recept na uzenou klobásu! Takže pokud na tomto webu sledujete, brzy budete vědět, která klobása je vaše oblíbená občerstvení!

Ingredients

500 g vepřového zadku - čerstvě namletého

1 PL papriky

1 lžička cayenne

1 PL česnekového prášku

1 PL mletého kmínu

1 ČL mletého koriandru

¼ ČL mletého hřebíčku

½ ČL mleté skořice

1 ČL oregano

½ ČL tymiánu

1 ČL soli

½ ČL mletého černého pepře

3 PL jablečného octa

Přírodní střívka

Preparation

Vepřový zadek umelte, postačí hrubé mletí.

Míchejte koření a ocet spolu s mletým vepřovým zadkem při nízké rychlosti po dobu 2 minut.

Namočte střívka na 30 minut, sceďte a poté opláchněte čerstvou vodou.

Uzeninu naplňte do přírodního vepřového střívka, párky odkrouťte a konec zavažte.

Sterilizujte šicí jehlu nebo špendlík ve vroucí vodě a propíchněte případné vzduchové kapsy v klobáse.

Klobásu osušte čistou kuchyňskou utěrkou nebo ji nechte hodinu viset na chladném a suchém místě.

Udit s požadovanými bisketami (použil jsem Bradley Oak Bisquettes) mezi 140-160 °F, dokud vnitřní teplota nedosáhne 160 °F.

Ihned po vyjmutí z Bradley Smoker vložte do ledové lázně.

Dub
 Dřevo

Dubové biskety pro kuřáky Bradley

Nejuniverzálnějším dřevem ze všech je dub. Výborně se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, jehněčímu a zvěřině.

Shop Now