Smoked Chorizo-Beef Onion Bombs Recipe

Uzený Chorizo-beef cibulové bomby Recept



Mnoho lidí se může divit, proč jsme chtěli plnit cibuli. Důvodem je to, že naplňují maso lahodnou chutí.

Ingredients

2 velké sladké cibule - každá asi 10 uncí

½ libry volně ložené chorizo klobásy

½ libry volně ložené vepřové klobásy

½ libry mletého hovězího masa

1½ šálku nahrubo nastrouhaného pepřového sýra Jack

½ šálku suché strouhanky

Po 1 lžičce hrubé soli a černého pepře

1 velké vejce - rozšlehané vidličkou

18 Plátky tenké slaniny

Vaše oblíbená barbecue omáčka (volitelně)

Bikety s příchutí Bradley - Hickory

Preparation

Nakrájejte kořen a stonky z cibule. Každou cibuli rozkrojte podélně napůl a odstraňte papírovou vnější slupku a všechny poškozené vrstvy. Oddělte cibuli do vrstev a držte spárované páry pohromadě. Z každé cibule si rezervujte tři největší páry. Zbylou cibuli uschovejte pro další použití.

Vložte chorizo, vepřové maso, hovězí maso, sýr, strouhanku, sůl a pepř do mixovací nádoby a promíchejte dřevěnou lžící. Vmícháme vejce.

Sestavte cibulové bomby. Na pracovní plochu položte dvě stejné vrstvy cibule, zaoblenou stranou dolů. Na jednu polovinu navršte část masové směsi (3 až 4 unce, podle velikosti cibule). Navrch vložte odpovídající polovinu (maso by mělo zaplnit znovu spojené poloviny cibule). Každou cibulovou bombu zabalte do tří plátků slaniny a zajistěte párátky. Opakujte, dokud nebudete mít šest cibulových bomb.

Nastavte si Bradley Smoker a předehřejte na 250 °F. Rád kouřím cibulové bomby s Hickory Flavour Bisquettes. Cibulové bombičky naaranžujte na drátěné rošty.

Cibulové bomby opékejte kouřem, dokud nebude slanina křupavá a střed masa neukáže na teploměru s okamžitým odečtem 160 °F, asi 1 až 1½ hodiny. Pokud chcete, potřete cibulové bomby během posledních 10 minut barbecue omáčkou. Přeneste talíře nebo talíř.

Recept od: Steven Raichlen

Foto s laskavým svolením Richarda Dalletta

Bílý ořech
 Dřevo

Biskety Hickory pro kuřáky Bradley

Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.

Shop Now