Uzený Chorizo-beef cibulové bomby Recept
Mnoho lidí se může divit, proč jsme chtěli plnit cibuli. Důvodem je to, že naplňují maso lahodnou chutí.
Ingredients
2 velké sladké cibule - každá asi 10 uncí
½ libry volně ložené chorizo klobásy
½ libry volně ložené vepřové klobásy
½ libry mletého hovězího masa
1½ šálku nahrubo nastrouhaného pepřového sýra Jack
½ šálku suché strouhanky
Po 1 lžičce hrubé soli a černého pepře
1 velké vejce - rozšlehané vidličkou
18 Plátky tenké slaniny
Vaše oblíbená barbecue omáčka (volitelně)
Bikety s příchutí Bradley - Hickory
Preparation
Nakrájejte kořen a stonky z cibule. Každou cibuli rozkrojte podélně napůl a odstraňte papírovou vnější slupku a všechny poškozené vrstvy. Oddělte cibuli do vrstev a držte spárované páry pohromadě. Z každé cibule si rezervujte tři největší páry. Zbylou cibuli uschovejte pro další použití.
Vložte chorizo, vepřové maso, hovězí maso, sýr, strouhanku, sůl a pepř do mixovací nádoby a promíchejte dřevěnou lžící. Vmícháme vejce.
Sestavte cibulové bomby. Na pracovní plochu položte dvě stejné vrstvy cibule, zaoblenou stranou dolů. Na jednu polovinu navršte část masové směsi (3 až 4 unce, podle velikosti cibule). Navrch vložte odpovídající polovinu (maso by mělo zaplnit znovu spojené poloviny cibule). Každou cibulovou bombu zabalte do tří plátků slaniny a zajistěte párátky. Opakujte, dokud nebudete mít šest cibulových bomb.
Nastavte si Bradley Smoker a předehřejte na 250 °F. Rád kouřím cibulové bomby s Hickory Flavour Bisquettes. Cibulové bombičky naaranžujte na drátěné rošty.
Cibulové bomby opékejte kouřem, dokud nebude slanina křupavá a střed masa neukáže na teploměru s okamžitým odečtem 160 °F, asi 1 až 1½ hodiny. Pokud chcete, potřete cibulové bomby během posledních 10 minut barbecue omáčkou. Přeneste talíře nebo talíř.
Recept od: Steven Raichlen
Foto s laskavým svolením Richarda Dalletta
Bílý ořech
Dřevo
Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.
Shop Now