Uzený čedar Chorizo Burgers Recept
Existuje asi gazillion způsoby, jak si vyrobit svůj vlastní hamburger. Dokonce i způsob, jakým je připraven, existuje tolik možností; Grilované, uzené, smažené hamburgery a seznam pokračuje dál a dál. Pro mě osobně, hamburger je místo, kde rád chodím a vyzkouším něco nového pokaždé, když je vydělám. Některé experimenty jsou úspěšnější než jiné, ale níže uvedený recept je určitě jedním z mých nových oblíbených způsobů, jak vytvořit lahodný domácí hamburger! Uzený Cheddar Chorizo Burger má zemřít. Koření chorizo se mísilo s hladkou chutí čedaru a kouřilo pro tuto šťastvu a něhu. To je nutnost pro každého, kdo má rád Burgers!
Ingredients
2 libry čerstvého klobásového masa chorizo (odstraněná střívka)
1½ šálku strouhaného sýru čedar
Preparation
Ve velké míse smíchejte maso chorizo s nastrouhaným sýrem čedar. Rukama hněteme směs chorizo, dokud se sýr nepromíchá s masem.
Ze směsi chorizo vytvarujte 4 – 5 burgerů a dejte je na udírny. Ujistěte se, že se hamburgery nedotýkají.
Spusťte udírnu pomocí dřevěných bisket Bradley dle výběru (velmi dobře funguje bílý ořech nebo whisky dub!). Zahřejte udírnu Bradley na teplotu 250ºF.
Umístěte hamburgery do udírny a vařte, dokud vnitřní teplota nedosáhne 165ºF.
Podávejte na burgerové housce s polevou a kořením dle výběru.
Podle Steve Cylka
Bílý ořech
Dřevo
Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.
Shop Now