Tasso styl vyléčen a uzený Vepřové kotlety Recept
Tento recept vám poskytne pokyny krok za krokem k kouření vepřových kotletů Tasso styl. Pravděpodobně všichni víme (a možná milujeme) Tasso Ham. Sledováním tohoto receptu budete dělat vepřové kotlety vyléčené Tasso styl. Tasso Curing dá vašemu jídlu tak pěkným kořeněným kopem, kvůli různým použitým paprikám.
Ingredients
2 ½ libry vepřové kotlety bez kosti
1 ½ lžičky Bradley Sugar Cure
2 PL papriky
1 PL cibulového prášku
1 PL česnekového prášku
1 ČL soli
1 ČL mletého černého pepře
1 ČL kajenského pepře (více či méně v závislosti na požadované úrovni tepla)
½ ČL mletého bílého pepře
1 PL cukru
Preparation
Na vepřové kotlety posypeme cukrovou kúrou Bradley. Ujistěte se, že nálev je potřen ze všech stran masa.
Vložte vepřové kotlety do velkého mrazícího sáčku nebo vakuově utěsněného sáčku bezpečného pro potraviny.
Vepřové kotlety nechte 2 dny v lednici. Dvakrát denně otočte vepřové kotlety a promasírujte je sáčkem.
Po vytvrzení v lednici vepřové kotlety důkladně opláchněte pod studenou vodou.
Maso dejte na plech a dejte na pár hodin do lednice. Tím se vysuší vnější strana masa a zlepší se proces uzení.
Připravte koření Tasso smícháním zbývajících ingrediencí. Vepřové kotlety potřete kořením.
Nastavte udírnu na 225ºF pomocí bisket z javorového dřeva.
Umístěte vepřové kotlety na udírny.
Udit vepřové kotlety, dokud nedosáhnou vnitřní teploty 155ºF.
Vyjměte vepřové kotlety Tasso z udírny a nechte je vychladnout na pokojovou teplotu.
Ty lze nakrájet a přidat do jambalaya, gumbo, Étouffée nebo jiných jídel ve stylu jižní a Louisiany.
Podle Steve Cylka
Javor
Dřevo
Maple Bisquettes s jemně kouřovou, sladkou a jemnou chutí jsou ideální pro uzení krůt a zlepšují chuť drůbeže a pernaté zvěře.
Shop Now