Honey Sriracha Smoked Side Ribs

Honey Sriracha kouřil Boční žebra Recept



Kombinace medu a marinády Sriracha je to, co dělá tato žebra tak zvláštní. Tento med Sriracha uzená boční žebra recept bude ještě lepší, pokud bude uzený pomocí biskuttet Hickory, Pecan nebo Whiskey Oak.

Ingredients

1 Vepřová žebra na boku

½ šálku medu

4 lžíce Sriracha

1 PL soli

2 PL černého pepře

2 PL česnekového prášku

Bradley Flavour Bisquettes – Hickory, Pecan nebo Whisky Oak

Preparation

Nastavte udírnu na 275 °F s použitím Bradley Flavour Bisquettes dle výběru (Hickory, Pecan a Whisky Oak všechny fungují skvěle na žebra).

Sloupněte membránu ze zadní části každého stojanu žeber.

Smíchejte dohromady med, Sriracha, sůl, černý pepř a česnekový prášek.

Potřete asi polovinou medové směsi Sriracha z obou stran žeber.

Vložte žebra do udírny a udělejte 3-4 hodiny.

Žebra potřeme zbylou omáčkou.

Před krájením a podáváním je nechte 10 minut odpočinout.

Recept od: Steve Cylka