Louis uzený řez St. Louis Vepřová žebra Recept
Louisská uzená vepřová žebra jsou prostě perfektní s naším uzeným receptem kukuřice!
Ingredients
2 Regály St. Louis nakrájená vepřová boční žebra
1 šálek baleného hnědého cukru
2 PL papriky
1 PL soli
2 PL česnekového prášku
1 PL cibulového prášku
1 PL mletého černého pepře
1 PL suché hořčice
1 ČL kajenského pepře
1 ČL tymiánu
1 ČL suchého oregana
2 šálky BBQ omáčky
Preparation
Nastavte udírnu na 275ºF pomocí dřevěných bisket dle výběru (hickory, pekanový ořech a dub whisky jsou skvělé pro žebra).
Sloupněte membránu ze zadní části každého stojanu žeber.
Smíchejte hnědý cukr se vším kořením. Stojany na žebra z obou stran bohatě potřete směsí koření z hnědého cukru.
Umístěte žebra do udírny a uďte 3-4 hodiny.
Žebra bohatě potřete BBQ omáčkou.
Před krájením a podáváním je nechte 10 minut odpočinout.
Podle Steve Cylka
Pekanový ořech
Dřevo
Se sladkou a jemnou chutí, která z něj dělá jemnějšího bratrance Hickory, se pekanové bisquette dobře hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, jehněčímu, zvěřině a vodní drůbeži.
Shop Now