Smoked St. Louis Cut Ribs

Louis uzený řez St. Louis Vepřová žebra Recept



Louisská uzená vepřová žebra jsou prostě perfektní s naším uzeným receptem kukuřice!

Ingredients

2 Regály St. Louis nakrájená vepřová boční žebra

1 šálek baleného hnědého cukru

2 PL papriky

1 PL soli

2 PL česnekového prášku

1 PL cibulového prášku

1 PL mletého černého pepře

1 PL suché hořčice

1 ČL kajenského pepře

1 ČL tymiánu

1 ČL suchého oregana

2 šálky BBQ omáčky

Preparation

Nastavte udírnu na 275ºF pomocí dřevěných bisket dle výběru (hickory, pekanový ořech a dub whisky jsou skvělé pro žebra).

Sloupněte membránu ze zadní části každého stojanu žeber.

Smíchejte hnědý cukr se vším kořením. Stojany na žebra z obou stran bohatě potřete směsí koření z hnědého cukru.

Umístěte žebra do udírny a uďte 3-4 hodiny.

Žebra bohatě potřete BBQ omáčkou.

Před krájením a podáváním je nechte 10 minut odpočinout.

Podle Steve Cylka

Pekanový ořech
 Dřevo

Pekanové biskety pro kuřáky Bradley

Se sladkou a jemnou chutí, která z něj dělá jemnějšího bratrance Hickory, se pekanové bisquette dobře hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, jehněčímu, zvěřině a vodní drůbeži.

Shop Now