Pork Side Spareribs Recipe

Uzený Spareribs vepřové strany Recept



Dopřejte si s tímto lákavým receptem delikátní příchutě uzených vepřových žeber. Tato jemná žebra jsou odborně kořeněná, pomalu uklízena k dokonalosti a dodávají kombinaci kouřového, šťavnatého a chutného masa v ústech, které vám ponechá touhu po dalším.

Ingredients

1,5 kg (3 lb) vepřových žebírek

Sladkokyselá omáčka na žebra:

250 ml (1 c) kečupu

125 ml (½ c) hnědého cukru

75 ml (⅓ c) octa

30 ml (2 polévkové lžíce) Worcestershire omáčka

1 střední cibule, nakrájená nadrobno

1 stroužek česneku, nasekaný nadrobno

2 ml (½ lžičky) pálivého chilli prášku (volitelně)

Preparation

Předvařte žebírka na roštu na plechu při 180 °C (350 °F) po dobu jedné hodiny.

Připravte omáčku smícháním všech Sweet and Sour ingrediencí v hrnci.

Přiveďte k varu, poté snižte teplotu a vařte do požadované konzistence.

Způsob kouření:

Předehřejte Bradley Smoker na přibližně 90 °C (220 °F).

Vyjměte žebírka z trouby a položte je na naolejovaný rošt na udírnu.

Obě strany žebírek hojně potřete sladkokyselou omáčkou.

Pomocí bisket s příchutí Hickory kouřte/vařte 2½ až 3 hodiny nebo dokud nebudou hotové.

Občas vyndejte, abyste přelili sladkokyselou omáčkou.

Doba vaření se bude lišit v závislosti na počasí a větrných podmínkách.

Maso by mělo být měkké a při servírování by se mělo snadno odtrhnout od kostí.

Sloužit:

Zbylou omáčku prohřejeme a podáváme jako dip s žebry, francouzským chlebem a salátem. Určitě si pamatujte misky na prsty a spoustu ubrousků!

Bílý ořech
 Dřevo

Biskety Hickory pro kuřáky Bradley

Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.

Shop Now