Uzený tře Náhradní žebra Recept
Tento recept, velkoryse potažený pikantním třením a pomalu ukrytým k dokonalosti.
Ingredients
Třít:
Na roztírání budete potřebovat 3 tyčinky skořice, 60 ml (¼ c) každé hvězdičky anýzu, fenykl, kuličky pepře a 90 ml (⅓ c) hnědého cukru.
Jiný:
2 pláty dětských žeber – cca. 1,25 až 1,5 kg (2 ½ až 3 libry)
125 ml (½ c) teriyaki omáčky
Preparation
Večer předtím, než plánujete vařit žebírka, rozdrťte ingredience dohromady v mlýnku na kávu nebo v kuchyňském robotu a smíchejte je s hnědým cukrem.
Žebra potřeme teriyaki omáčkou a potíráme.
Vložte žebra do plastového sáčku a dejte přes noc do chladničky.
Druhý den vyjměte žebra z lednice, potřete je zbývajícím třením a nechte 25 až 30 minut stát.
Způsob kouření:
Předehřejte Bradley Smoker na přibližně 95 °C až 100 °C (200 °F až 220 °F).
Přemístěte žebra do Bradley Smoker a pomocí sušenek s příchutí Apple je vařte asi 4 hodiny.
Sloužit:
Před krájením k podávání nechte 5 až 10 minut odstát.
Jablko
Dřevo
Lehké, ovocné a lehce nasládlé kouřové aroma, které se snoubí s drůbežím, hovězím, vepřovým, jehněčím a sýrem.
Shop Now