Smoked Asian Ribs

Uzený Asijská žebra Recept



Připravte se na to, abyste si narušili své chuťové pohárky těmito vepřovými žebrami ve venkovském venkovském venkově marinovaném v sójové omáčce, sherry, kořenech zázvoru a česneku. Tato žebra pomalu spadla na kosti a po dobu 2-3 hodin se spadnou z kosti a dokonale spáru s pikantní omáčkou z bílého octa, které se pomalu ukradly v Bradley Smoker s omáčkou z chutí Hickory po dobu 2-3 hodin.

Ingredients

12 vepřová žebírka ve venkovském stylu

Marináda:

250 ml (1 c) sójové omáčky

250 ml (1 c) sherry

30 ml (2 polévkové lžíce) čerstvě nastrouhaného kořene zázvoru

3 stroužky utřeného/utřeného česneku

Namáčecí omáčka:

60 ml (¼ c) bílý cukr

90 ml ( c) bílý ocet

180 ml ( c) voda

60 ml (¼ c) sójová omáčka

15 ml (1 polévková lžíce) kečupu

30 ml (2 polévkové lžíce) kukuřičného škrobu

Preparation

Pečte žebírka při 135 °C (275 °F) po dobu jedné hodiny.

Vyjměte z trouby a nechte žebra vychladnout na pokojovou teplotu.

Ve středně velké misce smíchejte ingredience na marinádu.

Vložte žebra do mělké skleněné nebo nekovové misky a zalijte marinádou.

Mísu přikryjte a nechte přes noc v chladu, jednou nebo dvakrát otočte.

Vyjměte žebra z chladničky a nechte 30 minut stát.

Způsob kouření:

Předehřejte Bradley Smoker na 95 °C až 105 °C (200 °F až 220 °F).

Umístěte žebra na stojany v udírně Bradley Smoker a pomocí bisket s příchutí Hickory udělte/vařte 2 až 3 hodiny.

Sloužit:

Podávejte s omáčkou.

Na namáčecí omáčku:

Smíchejte ingredience na máčení omáčky ve středním hrnci a přiveďte k varu.

Snižte teplotu a za občasného míchání vařte, dokud omáčka nezhoustne.

Bílý ořech
 Dřevo

Biskety Hickory pro kuřáky Bradley

Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.

Shop Now