Uzený Asijská žebra Recept
Připravte se na to, abyste si narušili své chuťové pohárky těmito vepřovými žebrami ve venkovském venkovském venkově marinovaném v sójové omáčce, sherry, kořenech zázvoru a česneku. Tato žebra pomalu spadla na kosti a po dobu 2-3 hodin se spadnou z kosti a dokonale spáru s pikantní omáčkou z bílého octa, které se pomalu ukradly v Bradley Smoker s omáčkou z chutí Hickory po dobu 2-3 hodin.
Ingredients
12 vepřová žebírka ve venkovském stylu
Marináda:
250 ml (1 c) sójové omáčky
250 ml (1 c) sherry
30 ml (2 polévkové lžíce) čerstvě nastrouhaného kořene zázvoru
3 stroužky utřeného/utřeného česneku
Namáčecí omáčka:
60 ml (¼ c) bílý cukr
90 ml (⅓ c) bílý ocet
180 ml (⅔ c) voda
60 ml (¼ c) sójová omáčka
15 ml (1 polévková lžíce) kečupu
30 ml (2 polévkové lžíce) kukuřičného škrobu
Preparation
Pečte žebírka při 135 °C (275 °F) po dobu jedné hodiny.
Vyjměte z trouby a nechte žebra vychladnout na pokojovou teplotu.
Ve středně velké misce smíchejte ingredience na marinádu.
Vložte žebra do mělké skleněné nebo nekovové misky a zalijte marinádou.
Mísu přikryjte a nechte přes noc v chladu, jednou nebo dvakrát otočte.
Vyjměte žebra z chladničky a nechte 30 minut stát.
Způsob kouření:
Předehřejte Bradley Smoker na 95 °C až 105 °C (200 °F až 220 °F).
Umístěte žebra na stojany v udírně Bradley Smoker a pomocí bisket s příchutí Hickory udělte/vařte 2 až 3 hodiny.
Sloužit:
Podávejte s omáčkou.
Na namáčecí omáčku:
Smíchejte ingredience na máčení omáčky ve středním hrnci a přiveďte k varu.
Snižte teplotu a za občasného míchání vařte, dokud omáčka nezhoustne.
Bílý ořech
Dřevo
Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.
Shop Now