Hickory kouřil Pepperoni hole Recept
Vyléčení klobás a masa může být skličující úkol, ale je to neuvěřitelně prospěšné. Kromě toho je konečným výsledkem světy nad jakýmkoli produktem zakoupeným v obchodě, který najdete. Je pravda, že existují některé techniky, které budete muset zvládnout, aby bezpečně vytvořily kvalitní vyléčené maso nebo klobásu. Ale u moderních technologií a léčby to může být překvapivě jednoduché.
Pepperoni je typ klobásy tradičně vyrobené z jemně vyléčeného vepřového a hovězího masa, které je lehce kouřeno. Je plněn v tenkém krytu kolagenu a získává svou charakteristickou červenou barvu: paprika & cayenne a léčitelská reakce dusitanu sodného.
Ingredients
2 libry vepřové plec
0,84 lb hovězího masa (použil jsem dušené maso)
36 g soli
3.2 G Cure #2
2,5 g dextrózy 0,2 %
4 g cukru
8 g papriky
3 G kajenský pepř
3 G anýzová semínka
2 g semen fenyklu
0,8 g kultury Mondostart 2 M
Preparation
Nakrájejte na kostky a poté najemno umelte vepřové a hovězí maso dohromady.
Zbylé ingredience odvažte a promíchejte.
Mixujte společně s masem, dokud se dobře nespojí (2-3 minuty ve stojanovém mixéru na nízkou rychlost by měly stačit).
Věci do kolagenových obalů.
Fermentujte při 71°F po dobu 72 hodin, 85-90% vlhkost.
Studený kouř po dobu 8 hodin s bílými sušenkami.
Sušte při 54-6 0F, 80-85% vlhkosti po dobu 5-7 týdnů (sušte, dokud nezaznamenáte úbytek hmotnosti o 30%).
Skladujte na chladném suchém místě (méně než 60°F).
Bílý ořech
Dřevo
Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.
Shop Now