Hickory Smoked Pepperoni Sticks Recipe

Hickory kouřil Pepperoni hole Recept



Vyléčení klobás a masa může být skličující úkol, ale je to neuvěřitelně prospěšné. Kromě toho je konečným výsledkem světy nad jakýmkoli produktem zakoupeným v obchodě, který najdete. Je pravda, že existují některé techniky, které budete muset zvládnout, aby bezpečně vytvořily kvalitní vyléčené maso nebo klobásu. Ale u moderních technologií a léčby to může být překvapivě jednoduché.

Pepperoni je typ klobásy tradičně vyrobené z jemně vyléčeného vepřového a hovězího masa, které je lehce kouřeno. Je plněn v tenkém krytu kolagenu a získává svou charakteristickou červenou barvu: paprika & cayenne a léčitelská reakce dusitanu sodného.

Ingredients

2 libry vepřové plec

0,84 lb hovězího masa (použil jsem dušené maso)

36 g soli

3.2 G Cure #2

2,5 g dextrózy 0,2 %

4 g cukru

8 g papriky

3 G kajenský pepř

3 G anýzová semínka

2 g semen fenyklu

0,8 g kultury Mondostart 2 M

Preparation

Nakrájejte na kostky a poté najemno umelte vepřové a hovězí maso dohromady.

Zbylé ingredience odvažte a promíchejte.

Mixujte společně s masem, dokud se dobře nespojí (2-3 minuty ve stojanovém mixéru na nízkou rychlost by měly stačit).

Věci do kolagenových obalů.

Fermentujte při 71°F po dobu 72 hodin, 85-90% vlhkost.

Studený kouř po dobu 8 hodin s bílými sušenkami.

Sušte při 54-6 0F, 80-85% vlhkosti po dobu 5-7 týdnů (sušte, dokud nezaznamenáte úbytek hmotnosti o 30%).

Skladujte na chladném suchém místě (méně než 60°F).

Bílý ořech
 Dřevo

Biskety Hickory pro kuřáky Bradley

Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.

Shop Now