Hickory Smoked Pulled Pork Recipe

Hickory kouřil Tažené vepřové maso Recept



Smoked Pulsed vepřové je tradiční jižní recept a místní obyvatelé vědí, že štěpné štěpky Hickory nabízejí téměř magickou alchymii a při kombinaci se správným kořením poskytují silnou a bohatou chuť. Ideální pro hamburgery nebo hlavní protein pro lahodnou letní večeři.

Ingredients

3 kg (6 lb) vepřové pečeně

Třít:

30 ml (2 lžíce) papriky

10 ml (2 lžičky) hnědého cukru

3 ml (½ lžičky) každé cibule sůl, celerová sůl, česneková sůl, suchá hořčice, mletý černý pepř, kajenský pepř a sůl

Preparation

Bastingová omáčka:

250 ml (1 c) jablečného octa

60 ml (¼ c) vody

30 ml (2 polévkové lžíce) Worcestershire omáčka

15 ml (1 polévková lžíce) hrubě mletého pepře

15 ml (1 polévková lžíce) hrubé soli

10 ml (2 lžičky) rostlinného oleje

Večer před podáváním smíchejte ingredience a vmasírujte do vepřové výpečky. Zakryjte plastem a dejte přes noc do lednice. Vyjměte z lednice a nechte 45 minut až hodinu stát.

Způsob kouření:

Předehřejte Bradley Smoker na teplotu mezi 100 °C a 120 °C (220 °F a 250 °F). Pomocí bisket s příchutí Hickory uďte/vařte přibližně 8 hodin nebo dokud maso nedosáhne minimální vnitřní teploty 70 °C (160 °F). Smíchejte ingredience na omáčku a vepřové maso polijte omáčkou, zbylou omáčku odložte stranou. Pokračujte v kouření/vaření další hodinu.

Sloužit:

Pro podávání natrhejte/nakrájejte vepřové maso na plátky. Navršte na hamburger nebo kaiserovu housku a pokapejte zbylou polévkovou omáčkou.

Bílý ořech
 Dřevo

Biskety Hickory pro kuřáky Bradley

Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.

Shop Now