Cheesy kouřil Vepřové a restované vegetariánské zábaly Recept
Další lahodný způsob, jak použít toto uzené vepřové maso, které bylo navždy v lednici. Připraveno za 15 minut, je to také příležitost přidat do své stravy některé zeleniny.
Ingredients
2 PL oleje
1 střední cibule – nakrájená na tenké plátky
1 Sladká paprika (červená, žlutá nebo oranžová), zbavená jádřinců a nakrájená na tenké plátky
8 žampionů – nakrájené na tenké plátky
1 cuketa - nakrájená na tenké plátky
Sůl a pepř na dochucení
1 hrnek strouhaného sýra (mozzarella, provolone atd.)
1½ šálku uzené vepřové panenky - nakrájené na tenké proužky
4 velké zábaly
Preparation
Na pánvi na středním plameni rozehřejte olej.
Na pánev přidáme nakrájenou cibuli, papriku, žampiony, cuketu, sůl a pepř a restujeme, dokud zelenina nezměkne. Odstraňte z tepla.
Předehřejte lis na panini.
Zábaly sestavte tak, že doprostřed zábalu položíte uzenou vepřovou panenku, restovanou zeleninu a strouhaný sýr.
Přeložte obal tak, aby vypadal jako burrito. Umístěte přeloženou stranou dolů na lis na panini. Spusťte horní grilovací desku a jemně zatlačte. Grilujte zábal, dokud se neobjeví stopy opálení. Sýr by měl být rozpuštěný a vnitřek horký.
Poznámka: Pokud nemáte lis na panini, můžete jej podávat bez grilování, protože by to připomínalo fajitu.
Podle: Steve Cylka