Smoked pork wrap

Cheesy kouřil Vepřové a restované vegetariánské zábaly Recept



Další lahodný způsob, jak použít toto uzené vepřové maso, které bylo navždy v lednici. Připraveno za 15 minut, je to také příležitost přidat do své stravy některé zeleniny.

Ingredients

2 PL oleje

1 střední cibule – nakrájená na tenké plátky

1 Sladká paprika (červená, žlutá nebo oranžová), zbavená jádřinců a nakrájená na tenké plátky

8 žampionů – nakrájené na tenké plátky

1 cuketa - nakrájená na tenké plátky

Sůl a pepř na dochucení

1 hrnek strouhaného sýra (mozzarella, provolone atd.)

1½ šálku uzené vepřové panenky - nakrájené na tenké proužky

4 velké zábaly

Preparation

Na pánvi na středním plameni rozehřejte olej.

Na pánev přidáme nakrájenou cibuli, papriku, žampiony, cuketu, sůl a pepř a restujeme, dokud zelenina nezměkne. Odstraňte z tepla.

Předehřejte lis na panini.

Zábaly sestavte tak, že doprostřed zábalu položíte uzenou vepřovou panenku, restovanou zeleninu a strouhaný sýr.

Přeložte obal tak, aby vypadal jako burrito. Umístěte přeloženou stranou dolů na lis na panini. Spusťte horní grilovací desku a jemně zatlačte. Grilujte zábal, dokud se neobjeví stopy opálení. Sýr by měl být rozpuštěný a vnitřek horký.

Poznámka: Pokud nemáte lis na panini, můžete jej podávat bez grilování, protože by to připomínalo fajitu.

Podle: Steve Cylka