Uzený Vepřové zadkové steaky Recept
Tento recept na uzené vepřové zadek steaky přišel ke mně, když jsem našel prodej na vepřových zadcích. Takže jsem se rozhodl koupit pár.
Už byli nakrájeny na plátky, takže jsem vynesl recept z horkého kouřového gal pro uzené vepřové kotlety. Hej, fungovalo to pro kotlety, proč ne pro zadky?
Ingredients
Za 10 liber steaků ze zadku, asi ¼ palec tlustý
10 T Morton Tender Quick
2 T (hromadící) hickory uzená sůl
Těsně pod ½ C hnědého cukru
Preparation
Všechny ingredience smícháme dohromady a natřeme na steaky.
Nechte je 5 hodin odležet, poté přidejte jednu malou plechovku ananasové šťávy.
Kotlety by měly sedět ve šťávě dalších 45 minut.
Opláchněte je a nechte trochu oschnout.
Nyní jsou připraveni jít do udírny.
Udit steaky na 225ºF po dobu 4 hodin. Použil jsem hickory.
Bílý ořech
Dřevo
Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.
Shop Now