Vepřový hrudník Spálené končí Recept
Tradiční spálené konce se obvykle vyrábějí po kouření celého vepřového hrudníku a poté oddělují obě sekce, byt a bod. Bodová část je poté krytá a vařena ještě dále do spálených konce. Konečným výsledkem je nesmírně chutná pochoutka grilování, která je velmi populární. Jen málo z nich si však věnuje čas nebo investice potřebné k tomu, aby se nejchutnější vepřové hrudníky spálily! No, dnes máte štěstí, protože vám ukážeme, jak využít to nejlepší z nejlepších cílů!
Ingredients
1 6-8 lb hrudní bod (oříznutý)
⅓ Pohár Tony's Smokin' Again Smoke 'Que Up Rub & Koření
1 šálek vaší oblíbené BBQ omáčky (používám FreddyFoxx Cue Voodoo Sauce)
Kuřák Bradley
Preparation
Nastavte udírnu na 225 °F s použitím kuřáckých bisket Bradley dle výběru. (Rád používám biskety Jim Beam Bourbon Bisquettes)
Potřete hrudí s Tony's Smokin' Again Smoke 'Que Up a celý jej potřete kolem dokola. (Vše, co nepoužíváte, si uložte na později)
Umístěte hruď na udírnu a kuřte, dokud vnitřní teplota nedosáhne 165 °F. (Mělo by to trvat asi 6-10 hodin)
Když vnitřní teplota dosáhne 165 °F, pevně zabalte do broskvového řeznického papíru (nebo fólie, pokud nemáte řeznický papír) a uďte, dokud vnitřní teplota nedosáhne 205 °F. (Bude to trvat další 2-3 hodiny)
Vyjměte hrudí a rozbalte, přičemž nezapomeňte zachytit šťávu do hliníkového pekáče 8×8. Hrudník nakrájejte na 1″ kostky.
Vložte nakrájenou hruď do hliníkové pánve a promíchejte ji s BBQ omáčkou. Posypte ještě trochu Tony's Smokin' Again Smoke 'Que Up na vrchu. (Ujistěte se, že pracujte rychle, abyste zabránili přílišnému ochlazení hrudníku) Pevně zabalte do hliníkové fólie a vložte zpět do udírny na 1 hodinu.
Odkryjte a promíchejte, poté znovu udejte další hodinu nebo dokud šťáva nezkaramelizuje. Odstraňte z udírny a užijte si to!