Stuffed & Smoked Pork Loin Roast Recipe

Vycpané a uzené Pork Loin Roast Recipe



Čerstvá rozmarýn zvyšuje smíšené ovocné nádiv v tomto vepřovém pečeně. Pro lehčí chuť kouře vařte po polovinu času a pečte v troubě při 180 ° C (350 ° F) po dobu asi 1 hodiny.

Ingredients

1,5 kg (3 lb.) pečeně vepřové karé, mátá

5 Sušené hrušky, hrubě nasekané

10 Sušené meruňky, hrubě nasekané

10 Sušené vypeckované švestky, nahrubo nasekané

5 ml (1 lžička) jemně nasekaného čerstvého rozmarýnu

125 ml (½ šálku) červeného nebo bílého vína

Preparation

Pečené maso okrájíme od přebytečného tuku a osušíme. V malé misce marinujte hrušky, meruňky, sušené švestky a rozmarýn ve víně asi 20 minut. Marinádu s rezervou sceďte. Motýlkovou pečínku rozevřeme a střed potřeme ovocem. Srolujte a dobře zavažte. Vnějšek potřeme zbylou marinádou.

Způsob kouření:

Předehřejte udírnu na 80-90 °C (175-190 °F)

Umístěte pečeně na olejem vymazaný rošt

Vařte v kouři 6–7 hodin nebo dokud okamžitý teploměr neukáže 65–70 °C (150–160 °F). Doba vaření se bude lišit v závislosti na větru a povětrnostních podmínkách.

Test hotnosti:

Maso by mělo být vlhké a jemné. Před vyřezáváním nechte pár minut odstát.