Vycpané a uzené Pork Loin Roast Recipe
Čerstvá rozmarýn zvyšuje smíšené ovocné nádiv v tomto vepřovém pečeně. Pro lehčí chuť kouře vařte po polovinu času a pečte v troubě při 180 ° C (350 ° F) po dobu asi 1 hodiny.
Ingredients
1,5 kg (3 lb.) pečeně vepřové karé, mátá
5 Sušené hrušky, hrubě nasekané
10 Sušené meruňky, hrubě nasekané
10 Sušené vypeckované švestky, nahrubo nasekané
5 ml (1 lžička) jemně nasekaného čerstvého rozmarýnu
125 ml (½ šálku) červeného nebo bílého vína
Preparation
Pečené maso okrájíme od přebytečného tuku a osušíme. V malé misce marinujte hrušky, meruňky, sušené švestky a rozmarýn ve víně asi 20 minut. Marinádu s rezervou sceďte. Motýlkovou pečínku rozevřeme a střed potřeme ovocem. Srolujte a dobře zavažte. Vnějšek potřeme zbylou marinádou.
Způsob kouření:
Předehřejte udírnu na 80-90 °C (175-190 °F)
Umístěte pečeně na olejem vymazaný rošt
Vařte v kouři 6–7 hodin nebo dokud okamžitý teploměr neukáže 65–70 °C (150–160 °F). Doba vaření se bude lišit v závislosti na větru a povětrnostních podmínkách.
Test hotnosti:
Maso by mělo být vlhké a jemné. Před vyřezáváním nechte pár minut odstát.