Uzený Rosemary obědové maso Recept
Toto uzené rozmarýnové obědové maso je skvělé pro sendviče, ponorky atd. Smoke Maso pomocí dřeva výběru. Alder, Cherry nebo Hickory budou fungovat dobře.
Ingredients
1 pečeně z vepřové svíčkové (asi 2 libry)
3 stroužky česneku - mleté
2 lžíce čerstvého rozmarýnu - mletého
2 PL mořské soli
2 PL čerstvě mletého černého pepře
1 PL olivového oleje
Bikety s příchutí Bradley – Apple, Cherry, Hickory
Preparation
Pečeně z vepřové svíčkové očistěte od přebytečného tuku. Pokud má pečeně nerovný tvar, svažte ji kuchyňským provázkem do jednotnějšího tvaru, podobně jako u fotbalu.
V malé misce smíchejte česnek, rozmarýn, mořskou sůl, černý pepř a olivový olej. Vepřovou svíčkovou rozetřeme po celém povrchu, aby byla rovnoměrně obalená. Dejte do lednice marinovat na 4-6 hodin.
Nastavte udírnu na 275 °F pomocí dřevěných bisket dle výběru (skvěle fungují bílé ořechy, jablka nebo třešně).
Uzení vepřového masa, dokud nedosáhne vnitřní teploty 155 °F, přibližně 3 hodiny.
Vepřovou pečeni vyjmeme z udírny a dáme vychladit do lednice.
Po vychladnutí nakrájejte vepřovou pečínku pomocí kráječe na tenké plátky obědového masa.
Obědové maso je skvělé na sendviče, ponorky atd.
Recept od: Steve Cylka
Jablko
Dřevo
Lehké, ovocné a lehce nasládlé kouřové aroma, které se snoubí s drůbežím, hovězím, vepřovým, jehněčím a sýrem.
Shop Now