Smoked Rosemary Lunch Meat Recipe

Uzený Rosemary obědové maso Recept



Toto uzené rozmarýnové obědové maso je skvělé pro sendviče, ponorky atd. Smoke Maso pomocí dřeva výběru. Alder, Cherry nebo Hickory budou fungovat dobře.

Ingredients

1 pečeně z vepřové svíčkové (asi 2 libry)

3 stroužky česneku - mleté

2 lžíce čerstvého rozmarýnu - mletého

2 PL mořské soli

2 PL čerstvě mletého černého pepře

1 PL olivového oleje

Bikety s příchutí Bradley – Apple, Cherry, Hickory

Preparation

Pečeně z vepřové svíčkové očistěte od přebytečného tuku. Pokud má pečeně nerovný tvar, svažte ji kuchyňským provázkem do jednotnějšího tvaru, podobně jako u fotbalu.

V malé misce smíchejte česnek, rozmarýn, mořskou sůl, černý pepř a olivový olej. Vepřovou svíčkovou rozetřeme po celém povrchu, aby byla rovnoměrně obalená. Dejte do lednice marinovat na 4-6 hodin.

Nastavte udírnu na 275 °F pomocí dřevěných bisket dle výběru (skvěle fungují bílé ořechy, jablka nebo třešně).

Uzení vepřového masa, dokud nedosáhne vnitřní teploty 155 °F, přibližně 3 hodiny.

Vepřovou pečeni vyjmeme z udírny a dáme vychladit do lednice.

Po vychladnutí nakrájejte vepřovou pečínku pomocí kráječe na tenké plátky obědového masa.

Obědové maso je skvělé na sendviče, ponorky atd.

Recept od: Steve Cylka

Jablko
 Dřevo

Jablečné biskety pro kuřáky Bradley

Lehké, ovocné a lehce nasládlé kouřové aroma, které se snoubí s drůbežím, hovězím, vepřovým, jehněčím a sýrem.

Shop Now