Smoked Maple German Sausage Recipe

Uzený Maple německá klobása Recept



Uzený recept na javorovou německou klobásu je skvěle podáván v pánvi, který si můžete užívat s bramborami, houbami a cibuli.

Jsou také chutné s vejci a palačinky, s javorovým sirupem.

Složky jsou dostatečné pro dvě (2) šarže.

Ingredients

25 kg (50 lb) libového vepřového masa

4 kg (8 lb) libového hovězího masa

225 ml (15 lžic) soli

45 ml (3 lžíce) pepře

Česnekový prášek podle chuti

Preparation

Vepřové a hovězí maso umeleme.

Maso důkladně promícháme se zbylými ingrediencemi.

Masovou směs naplňte do přírodních vepřových střívek.

Ujistěte se, že teplota kolem vás je během tohoto procesu co nejnižší.

Způsob kouření:

Umístěte klobásy na stojany v Bradley Smoker.

Použití bisket s příchutí Javor

Kouřte přibližně 8 až 10 hodin s klapkou dokořán.

Teplota by měla být mezi 60 °C až 70 °C (140 °F až 160 °F).

Pokud jste smíchali dohromady množství požadovaná v receptu, budete muset udit ve dvou dávkách a polovinu receptu nechat v lednici, zatímco budete udit první várku.

Javor
 Dřevo

Javorové biskety pro kuřáky Bradley

Maple Bisquettes s jemně kouřovou, sladkou a jemnou chutí jsou ideální pro uzení krůt a zlepšují chuť drůbeže a pernaté zvěře.

Shop Now