Uzený Maple německá klobása Recept
Uzený recept na javorovou německou klobásu je skvěle podáván v pánvi, který si můžete užívat s bramborami, houbami a cibuli.
Jsou také chutné s vejci a palačinky, s javorovým sirupem.
Složky jsou dostatečné pro dvě (2) šarže.
Ingredients
25 kg (50 lb) libového vepřového masa
4 kg (8 lb) libového hovězího masa
225 ml (15 lžic) soli
45 ml (3 lžíce) pepře
Česnekový prášek podle chuti
Preparation
Vepřové a hovězí maso umeleme.
Maso důkladně promícháme se zbylými ingrediencemi.
Masovou směs naplňte do přírodních vepřových střívek.
Ujistěte se, že teplota kolem vás je během tohoto procesu co nejnižší.
Způsob kouření:
Umístěte klobásy na stojany v Bradley Smoker.
Použití bisket s příchutí Javor
Kouřte přibližně 8 až 10 hodin s klapkou dokořán.
Teplota by měla být mezi 60 °C až 70 °C (140 °F až 160 °F).
Pokud jste smíchali dohromady množství požadovaná v receptu, budete muset udit ve dvou dávkách a polovinu receptu nechat v lednici, zatímco budete udit první várku.
Javor
Dřevo
Maple Bisquettes s jemně kouřovou, sladkou a jemnou chutí jsou ideální pro uzení krůt a zlepšují chuť drůbeže a pernaté zvěře.
Shop Now