![Smoked Maple German Sausage Recipe](http://udirny-bradley.cz/cdn/shop/articles/Smoked-Maple-German-Sausage-Recipe-scaled_9eb75dca-400a-48af-ac65-9ff556a0f1b3.jpg?v=1694091404&width=1500)
Uzený Maple německá klobása Recept
Uzený recept na javorovou německou klobásu je skvěle podáván v pánvi, který si můžete užívat s bramborami, houbami a cibuli.
Jsou také chutné s vejci a palačinky, s javorovým sirupem.
Složky jsou dostatečné pro dvě (2) šarže.
Ingredients
25 kg (50 lb) libového vepřového masa
4 kg (8 lb) libového hovězího masa
225 ml (15 lžic) soli
45 ml (3 lžíce) pepře
Česnekový prášek podle chuti
Preparation
Vepřové a hovězí maso umeleme.
Maso důkladně promícháme se zbylými ingrediencemi.
Masovou směs naplňte do přírodních vepřových střívek.
Ujistěte se, že teplota kolem vás je během tohoto procesu co nejnižší.
Způsob kouření:
Umístěte klobásy na stojany v Bradley Smoker.
Použití bisket s příchutí Javor
Kouřte přibližně 8 až 10 hodin s klapkou dokořán.
Teplota by měla být mezi 60 °C až 70 °C (140 °F až 160 °F).
Pokud jste smíchali dohromady množství požadovaná v receptu, budete muset udit ve dvou dávkách a polovinu receptu nechat v lednici, zatímco budete udit první várku.
Javor
Dřevo
![Javorové biskety pro kuřáky Bradley](http://udirny-bradley.cz/cdn/shop/files/48-Bisquette-Box-Mapel-e1580763900679_622b36d3-9caf-415b-8c67-2a12213a8eaf.png?v=1693468765&width=533)
Maple Bisquettes s jemně kouřovou, sladkou a jemnou chutí jsou ideální pro uzení krůt a zlepšují chuť drůbeže a pernaté zvěře.
Shop Now