Uzený javorový marinovaný Vepřová svíčková Recept
Chutná tak dobře, jak to vypadá, a připravit se jen 2 - 3 hodiny. Zatímco většina tradičních masů pro kuřáky vyžaduje nejméně 6 hodin, vepřová svíčková bude připravena, až bude vnitřní teplota dosáhnout 160 ° C, aby se zajistilo, vždy po ruce mít okamžitý teploměr.
Ingredients
1 Vepřová panenka, stříbrná kůže a tuk odstraněny
Marináda:
4 stroužky česneku - mletý
2 PL dijonské hořčice
½ šálku javorového sirupu
1 ČL soli
½ lžičky pepře
1 PL rostlinného oleje
Preparation
Suroviny na marinádu smícháme dohromady.
Ingredience na panenku a marinádu vložte do mrazícího sáčku a nechte přes noc marinovat v lednici.
Vyjměte panenku z marinády.
Kouř za 2½ - 3 hodiny v předehřáté udírně na 225°F s javorovými bisketami. Po dosažení vnitřní teploty 160 °F vyjměte z udírny.
Javor
Dřevo
Maple Bisquettes s jemně kouřovou, sladkou a jemnou chutí jsou ideální pro uzení krůt a zlepšují chuť drůbeže a pernaté zvěře.
Shop Now