Smoked pork tenderloin recipe

Uzený javorový marinovaný Vepřová svíčková Recept



Chutná tak dobře, jak to vypadá, a připravit se jen 2 - 3 hodiny. Zatímco většina tradičních masů pro kuřáky vyžaduje nejméně 6 hodin, vepřová svíčková bude připravena, až bude vnitřní teplota dosáhnout 160 ° C, aby se zajistilo, vždy po ruce mít okamžitý teploměr.

Ingredients

1 Vepřová panenka, stříbrná kůže a tuk odstraněny

Marináda:

4 stroužky česneku - mletý

2 PL dijonské hořčice

½ šálku javorového sirupu

1 ČL soli

½ lžičky pepře

1 PL rostlinného oleje

Preparation

Suroviny na marinádu smícháme dohromady.

Ingredience na panenku a marinádu vložte do mrazícího sáčku a nechte přes noc marinovat v lednici.

Vyjměte panenku z marinády.

Kouř za 2½ - 3 hodiny v předehřáté udírně na 225°F s javorovými bisketami. Po dosažení vnitřní teploty 160 °F vyjměte z udírny.

Javor
 Dřevo

Javorové biskety pro kuřáky Bradley

Maple Bisquettes s jemně kouřovou, sladkou a jemnou chutí jsou ideální pro uzení krůt a zlepšují chuť drůbeže a pernaté zvěře.

Shop Now