Smoked Maple and Berry Sausage Recipe

Uzený javor a bobule Klobása Recept



Toto je můj oblíbený uzený recept na javorový a bobule. Je to čerstvý recept na javorovou klobásu a poté přidáte bobule. Normálně to nekouřím kvůli bobulům, ale místo toho můžete přidat nějaký tekutý kouř. Nebo použijte svůj vlastní recept a nahraďte javorový cukr za dextrózu nebo cukr, který recept vyžaduje. Ujistěte se však, že se jedná o skutečný javorový cukr, ne javorový ochucený cukr. Vařte, smažte nebo péct. Uložte v lednici asi 4 dny nebo dvojité obal a zmrazte po dobu 6 měsíců.

Ingredients

3 libry zvěřiny

2 libry uzené slaniny. vařené křupavé, rozdrobené

1 lb vepřový zadek

1 PL soli (pokud je slanina opravdu slaná, nepoužívejte 1 T)

4 PL javorového sirupu. Zkuste použít pravý vermontský javor. Víceméně podle chuti.

1 lžíce šalvěje

1 šálek borůvek

1 PL černého pepře

1 PL česnekového prášku

1 ČL koriandru

1 PL mletého hořčičného semínka

1 ČL majoránky

½ šálku ledové vody

33-36 mm vepřové pouzdro (volitelně)

Preparation

Zvěřinu, slaninu, vepřový zadek a lesní ovoce (volitelně) 1krát umelte na talíři.

Smíchejte zbývající ingredience a důkladně promíchejte.

Naplňte do střívka, stočte do 4″ článků nebo vytvořte placičky.

Tohle nekouřím kvůli bobulím. Pokud chcete, můžete přidat trochu tekutého kouře. Vařte, smažte nebo pečte. Uchovávejte v lednici asi 4 dny nebo dvakrát zabalte a zmrazte po dobu 6 měsíců.