Uzený Maple Glazed Ham Recept
Uzený recept na mavový glazovaný šun je ideální pro použití, když chcete přidat zvláštní dotek své slavnostní pečené šunky! Nejneuvěřitelnější glazura s vůní javoru a náznakem hořčice a kořením, díky kterému už nikdy nechcete jednoduchou šunku.
Ingredients
6 až 7 kg (12 až 14 lb) šunky, vařené, připravené ke konzumaci
Vložit:
30 ml (2 lžíce) každé dijonské hořčice, javorový sirup a mletý černý pepř
15 ml (1 polévková lžíce) rostlinného oleje, jablečného octa, cibulového prášku, papriky a 10 ml (2 lžičky) hrubé soli
Preparation
Glazura:
180 ml (⅔ c) javorového sirupu
90 ml (⅓ c) bourbonu
45 ml (3 lžíce) dijonské hořčice
Večer před tím, než plánujete šunku podávat, nařízněte tučnou stranu šunky širokými křížovými řezy o hloubce 0,6 cm až 1,2 cm (¼′ až ½′).
Smíchejte ingredience na pastu v malé misce.
Pastu naneste rovnoměrně na celou šunku.
Zakryjte plastovým obalem a nechte přes noc v chladu.
Vyjměte šunku z lednice a nechte ji stát při pokojové teplotě asi 45 minut.
Způsob kouření:
Uveďte svůj Bradley Smoker na teplotu mezi 105 °C a 120 °C (220 °F a 250 °F).
Pomocí bisket s příchutí Javor uďte/vařte šunku přibližně 5 až 6 hodin v závislosti na množství kouřové chuti, kterou chcete, aby šunka měla.
Ingredience na polevu smíchejte v malém hrnci a vařte na mírném ohni 15 minut. Během poslední hodiny pečení šunku několikrát potřete polevou.
Sloužit:
Před vykrajováním nechte šunku 15 minut odstát.
Javor
Dřevo
Maple Bisquettes s jemně kouřovou, sladkou a jemnou chutí jsou ideální pro uzení krůt a zlepšují chuť drůbeže a pernaté zvěře.
Shop Now