Maple Glazed Smoked Ham Recipe

Uzený Maple Glazed Ham Recept



Uzený recept na mavový glazovaný šun je ideální pro použití, když chcete přidat zvláštní dotek své slavnostní pečené šunky! Nejneuvěřitelnější glazura s vůní javoru a náznakem hořčice a kořením, díky kterému už nikdy nechcete jednoduchou šunku.

Ingredients

6 až 7 kg (12 až 14 lb) šunky, vařené, připravené ke konzumaci

Vložit:

30 ml (2 lžíce) každé dijonské hořčice, javorový sirup a mletý černý pepř

15 ml (1 polévková lžíce) rostlinného oleje, jablečného octa, cibulového prášku, papriky a 10 ml (2 lžičky) hrubé soli

Preparation

Glazura:

180 ml (⅔ c) javorového sirupu

90 ml (⅓ c) bourbonu

45 ml (3 lžíce) dijonské hořčice

Večer před tím, než plánujete šunku podávat, nařízněte tučnou stranu šunky širokými křížovými řezy o hloubce 0,6 cm až 1,2 cm (¼′ až ½′).

Smíchejte ingredience na pastu v malé misce.

Pastu naneste rovnoměrně na celou šunku.

Zakryjte plastovým obalem a nechte přes noc v chladu.

Vyjměte šunku z lednice a nechte ji stát při pokojové teplotě asi 45 minut.

Způsob kouření:

Uveďte svůj Bradley Smoker na teplotu mezi 105 °C a 120 °C (220 °F a 250 °F).

Pomocí bisket s příchutí Javor uďte/vařte šunku přibližně 5 až 6 hodin v závislosti na množství kouřové chuti, kterou chcete, aby šunka měla.

Ingredience na polevu smíchejte v malém hrnci a vařte na mírném ohni 15 minut. Během poslední hodiny pečení šunku několikrát potřete polevou.

Sloužit:

Před vykrajováním nechte šunku 15 minut odstát.

Javor
 Dřevo

Javorové biskety pro kuřáky Bradley

Maple Bisquettes s jemně kouřovou, sladkou a jemnou chutí jsou ideální pro uzení krůt a zlepšují chuť drůbeže a pernaté zvěře.

Shop Now