BBQ Vepřové Recept žeber
S tímto jednoduchým, ale chutným, ale chutným receptem si můžete dát šťavnaté vepřové žebra roztavených v ústech. Díky směsi oregano, kmínu, soli a česnekových vloček jsou tato žebra pomalu kouře na dvě hodiny v mesquite kouři a poté zabaleny do fólie s máslem pro další výbuch chuti, což je perfektní pro každou příležitost.
Ingredients
2 vepřová žebra
1 ČL oregano
1 ČL kmínu
2 PL soli
2 PL česnekových vloček
1 tyčinka másla
Preparation
Oloupejte membránu vepřového žebra.
Obě vepřová žebírka ochutíme z obou stran oreganem, kmínem, solí a česnekovými vločkami.
Pro jednoduchost je vhoďte do svého udírny Bradley s mesquite kouřem běžícím hodinu na 260ºF (126ºC).
Zabalte do alobalu kosti nahoru (přidejte máslo a další koření, pokud to máte rádi).
Kouřte další hodinu při 260ºF (125ºC).
Zkoumejte maso, obvykle je to kolem 196ºF - 202ºF v závislosti na žebrech.
Nechte hodinu odpočívat v chladničce. (Doporučujeme kvalitní chladič, protože žebra by neměla klesnout pod 150ºF kvůli bezpečnosti.) Kuřák Bradley také pojme 150ºF.
Pokud obvykle nepoužíváte omáčku nebo polevu, jsou připraveny k jídlu.
Pokud připravujete omáčku nebo polevu, dejte je na plynový gril nepřímo na nízkou úroveň pomocí vnějších dvou hořáků s žebry uprostřed. Omáčku pak po 15 minutách znovu aplikujte a nechte dalších 15 minut.
Nechte sedět na prkénku, dokud dostatečně nevychladne, abyste s ním mohli manipulovat a užívat si!
Recept od: robson_grills