Hot dog and chips on a plate

Slanina zabalená hotdogy s uzenými Kečup



Uzené hotdogy je něco, co je docela běžné. Ale tento recept má kouřit slaninu zabalené hotdogy! Pro nás všechny, kteří prostě nemohou žít bez slaniny, je to perfektní zvrat pro pravidelného hotdogu. Pokud jste procházeli našimi recepty docela dost, uvidíte, že se vždy snažíme udělat něco nového, co ještě nebylo provedeno. Abychom okořenili tento slanina zabalený uzenou hotdogu, dokončíme to, ano …………. Uzený kečup! Ať už je to na hotdogu nebo něco jiného, ​​musíte vyzkoušet uzený kečup. Nyní je to jedna z mých oblíbených věcí, které jsem vložil do mého kuřáka, vedle hotdogů, hrudníků atd. Bavte se!

Ingredients

Pro Smoked Hotdog:

8 Čerstvá klobása z medového česneku z obchodu

16 plátků slaniny

Na uzený kečup:

2 šálky kečupu

2 Tbsp melasa

1 tbsp pikantní omáčkou

Preparation

Pro uzený hotdog:

Každou klobásu obalíme 2 plátky slaniny.

Umístěte klobásy vedle sebe na udírny a ujistěte se, že se navzájem nedotýkají.

Zapněte udírnu pomocí dřevěných bisket dle výběru (velmi dobře funguje dub whisky!). Udírna zahřejte na 250 °CºF.

Vložte klobásy do udírny a vařte, dokud vnitřní teplota nedosáhne 165 °CºF a slanina je hnědá a křupavá. Doba se může lišit v závislosti na tloušťce a velikosti klobás. Obvykle to může trvat od 2 ½ do 4 hodin

Podáváme samotné nebo v housce s polevou dle výběru (cibule, feferonky, hořčice).

Na uzený kečup:

Nastavte udírnu na 250ºF použití dřevěných bisket dle výběru.

Ingredience spolu prošlehejte v míse.

Nalijte kečup do jednorázové alobalové formy.

Vložte kečup do udírny a 2 hodiny udělejte, po každé hodině kečup promíchejte.

Po uzení vmícháme trochu vody, pokud je omáčka hustší, než je žádoucí.

Uchovávejte ve vzduchotěsné nádobě v lednici po dobu až 2 týdnů.

Whisky
Dub

Whisky Oak Biquette pro kuřáky Bradley

Speciálně vytvořeno, aby dodalo každému pokrmu výraznou chuť. Dobře se kombinuje s červeným masem, vepřovým masem, rybami (zejména lososem) a těžkou zvěřinou.

Shop Now