Nejlepší Uzené Tažené vepřové Recept
Téměř každý, kdo vlastní Smoker, rád dělá trhané vepřové maso. Proto se zvláště u trhaného vepřového snažíme zajistit, abyste měli na výběr z mnoha receptů, když navštívíte sekci Recept na webu Bradley Smoker.
Ingredients
Přibližně 3 kg vepřového zadku
Pro solanku:
½ šálku melasy
350 g košer soli
6 šálků vody
Pro suché tření:
1 PL česnekového prášku
1 PL cibulového prášku
1 PL papriky
1 lžíce kajenského pepře
½ ČL mletého semínka anýzu
1 PL mletého fenyklového semínka
2 ČL kmínu
Preparation
Sůl a melasu rozpusťte ve vodě.
Vepřový zadek ponořte do slaného nálevu.
Nádobu zakryjte a dejte přes noc do lednice.
Po 12 hodinách solení vyjměte z nálevu a osušte.
Smíchejte ingredience na suché potírání v malé misce.
Potřete rovnoměrně vepřový zadek.
Předehřejte udírnu s bisketami Bradley na 210 °F a vložte do udírny vepřový nedopalek.
Po 6 hodinách zkontrolujte propečenost. Pokud se maso při vytahování vidličkou snadno trhá, je hotové!
Nechte 1 hodinu odpočinout.
Maso oddělte vidličkami a podávejte!
Bílý ořech
Dřevo
Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.
Shop Now