Pulled pork sandwich on plaid tablecloth

Nejlepší Uzené Tažené vepřové Recept



Téměř každý, kdo vlastní Smoker, rád dělá trhané vepřové maso. Proto se zvláště u trhaného vepřového snažíme zajistit, abyste měli na výběr z mnoha receptů, když navštívíte sekci Recept na webu Bradley Smoker.

Ingredients

Přibližně 3 kg vepřového zadku

Pro solanku:

½ šálku melasy

350 g košer soli

6 šálků vody

Pro suché tření:

1 PL česnekového prášku

1 PL cibulového prášku

1 PL papriky

1 lžíce kajenského pepře

½ ČL mletého semínka anýzu

1 PL mletého fenyklového semínka

2 ČL kmínu

Preparation

Sůl a melasu rozpusťte ve vodě.

Vepřový zadek ponořte do slaného nálevu.

Nádobu zakryjte a dejte přes noc do lednice.

Po 12 hodinách solení vyjměte z nálevu a osušte.

Smíchejte ingredience na suché potírání v malé misce.

Potřete rovnoměrně vepřový zadek.

Předehřejte udírnu s bisketami Bradley na 210 °F a vložte do udírny vepřový nedopalek.

Po 6 hodinách zkontrolujte propečenost. Pokud se maso při vytahování vidličkou snadno trhá, je hotové!

Nechte 1 hodinu odpočinout.

Maso oddělte vidličkami a podávejte!

Bílý ořech
 Dřevo

Biskety Hickory pro kuřáky Bradley

Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.

Shop Now