alt="pizza roll cut open"

Uzený Pizza Fatty Recept



Dopřejte si nejvyšší pikantní potěšení z tohoto italského mastného receptu. Ovlášná směs italské klobásy, zelených oliv, pepperoni a gooey mozzarella sýra se valila a kouřila k dokonalosti, což z něj činí léčbu úst. Volitelné: Spárujte ji se stranou pizzy omáčky pro ponoření a vychutnání každého chutného kousnutí.

Ingredients

1 libra italské klobásy (jemné nebo pálivé)

1/2 šálku nakrájených zelených oliv

1/2 šálku plátky feferonky

3/4 šálku strouhaného sýra mozzarella

3/4 šálku omáčky na pizzu (volitelné)

Preparation

Maso italské klobásy smícháme s nakrájenými zelenými olivami. Masovou směs rozválíme na čtverec 10 x 10 palců. Zabalte do velkého mrazícího sáčku nebo na pečicí papír, aby se maso snadno zavinulo do tuku.

Plátky feferonky položte doprostřed masa klobásy. Na feferonky nasypeme nastrouhanou mozzarellu.

Tuk srolujte tak, aby sýr a feferonky byly zcela obklopeny klobásovou směsí. Umístěte tuk na udírnu.

Nastavte si Bradley na 250 F. Vykuřte tuk po dobu asi 2 1/2 hodiny. Odstraňte, když je vnitřní teplota 165 F.

Pokud chcete, podávejte s omáčkou na pizzu.

Podle: Steve Cylka