Classic Smoked Bologna Recipe
This Classic Smoked Bologna Recipe is an easy recipe that I recommend if you have a new smoker or grill that you’re eager to use. Don’t get me wrong. Even easy recipes are still tasty ones that everyone loves to eat. This recipe is for the 5 lb. bologna that you buy at your local grocery store. In this recipe I am cooking on my Bradley Smoker to get that perfect finish on this Bologna.
Ingredients
Ingredience boloňského pojiva:
½ Pohár hořčice
1 ČL melasy
1 ČL medu
Tip: zahřejte v hrnci, aby se melasa a med rovnoměrně promíchaly s hořčicí
Ingredience na boloňské grilování:
½ Šálek chlebové strouhanky obyčejné
1 PL cibulového prášku
1 PL česnekového prášku
1 ČL papriky
1 PL mleté hořčice
½ ČL mletého černého pepře
1 PL krystalového cukru
1 PL hnědého cukru
Preparation
Předehřejte udírnu na 230°F. Pro tento recept jsem použil dřevo Mesquite k uzení.
Špičkou ostrého nože nakrájejte do boloňského masa ½ palec tlustý ve čtvercovém vzoru na všech stranách bologny.
Potřete boloňskou boloňským pojivem a poté potřete boloňským BBQ Rubem. Neměla by být vidět žádná hořčice a konečky prstů zatlačte mezi řezy.
Udit Bologna asi 3 až 4 hodiny. Bologna je předvařená, takže dokončení můžete posoudit na základě barvy a chuti, které dáváte přednost.
Během posledních 30 minut vaření můžete potřít BBQ omáčkou dle výběru.
Nakrájejte, jak chcete, a užijte si to!
Recept od: Moody Foodie Tulsa
Mesquite
Dřevo
Jako nejsilnější z udírenských dřev se skvěle doplňuje s bohatými masy, jako je steak, kachna a jehněčí maso se svou silnější, o něco sladší a jemnější chutí než Hickory.
Shop Now