Classic Smoked Bologna Recipe

Classic Smoked Bologna Recipe



This Classic Smoked Bologna Recipe is an easy recipe that I recommend if you have a new smoker or grill that you’re eager to use. Don’t get me wrong. Even easy recipes are still tasty ones that everyone loves to eat. This recipe is for the 5 lb. bologna that you buy at your local grocery store. In this recipe I am cooking on my Bradley Smoker to get that perfect finish on this Bologna.

Ingredients

Ingredience boloňského pojiva:

½ Pohár hořčice

1 ČL melasy

1 ČL medu

Tip: zahřejte v hrnci, aby se melasa a med rovnoměrně promíchaly s hořčicí

Ingredience na boloňské grilování:

½ Šálek chlebové strouhanky obyčejné

1 PL cibulového prášku

1 PL česnekového prášku

1 ČL papriky

1 PL mleté hořčice

½ ČL mletého černého pepře

1 PL krystalového cukru

1 PL hnědého cukru

Preparation

Předehřejte udírnu na 230°F. Pro tento recept jsem použil dřevo Mesquite k uzení.

Špičkou ostrého nože nakrájejte do boloňského masa ½ palec tlustý ve čtvercovém vzoru na všech stranách bologny.

Potřete boloňskou boloňským pojivem a poté potřete boloňským BBQ Rubem. Neměla by být vidět žádná hořčice a konečky prstů zatlačte mezi řezy.

Udit Bologna asi 3 až 4 hodiny. Bologna je předvařená, takže dokončení můžete posoudit na základě barvy a chuti, které dáváte přednost.

Během posledních 30 minut vaření můžete potřít BBQ omáčkou dle výběru.

Nakrájejte, jak chcete, a užijte si to!

Recept od: Moody Foodie Tulsa

Mesquite
 Dřevo

Biskety Mesquite pro kuřáky Bradley

Jako nejsilnější z udírenských dřev se skvěle doplňuje s bohatými masy, jako je steak, kachna a jehněčí maso se svou silnější, o něco sladší a jemnější chutí než Hickory.

Shop Now