Javor Slanina
Uvařte a podávejte tyto proužky javorové slaniny jako součást snídaně, nebo je nakrájejte a použijte na předkrmy nebo jako polevy na burgery.
Ingredients
Vepřový bůček EQ nebo "Equilibrium" Cure:
2% mořská sůl
0,25% instantní kúra "Prague Powder"
Příchutě:50 g bílého pepře
100 g měkkého hnědého cukru
100 g javorového cukru nebo 100% javorového sirupu
Preparation
Metoda:
Pro kúru EQ vynásobte hmotnost v gramech vepřového bůčku x 2 % soli
Pro EQ kúru násobte hmotnost v gramech vepřového bůčku x 0,25 % Instant Cure #1 (pokud si tím nejste jisti, použijte prosím online kalkulačku EQ Cure Calculator)
Smíchejte ingredience EQ cure s příchutěmi a potřete celé břicho. Vac Vepřový bůček uzavřete a dejte do lednice na cca 10 dní v závislosti na tloušťce bůčku.
Kúru opláchněte a nechejte odkryté na drátěném stojanu v lednici přes noc vyschnout na vzduchu.
Studená Udit vepřový bůček po dobu 10 hodin pomocí bisket Hickory nebo Oak Bradley Flavour.
Nechte odkryté na drátěné mřížce v lednici 10 hodin nebo přes noc.
Studená Udit vepřový bůček dalších 10 hodin pomocí bisket Hickory nebo Oak Bradley Flavour.
Nechte odkryté na drátěné mřížce v lednici 10 hodin nebo přes noc.
Nakrájejte a užívejte si.
Bílý ořech
Dřevo
Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.
Shop Now